Уважаеми колеги имам въпрос към Вас.
Знаете, ли какви са били казусите на конкурса да длъжността младши съдия във Висшия съдебен съвет?! Бихте, ли ми препоръчали конкретна литература върху, която да се готвя за изпитите? Ще Ви бъда много благодарна за съдействието.
С уважение: Албена Иванова
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурса да длъжността младши съдия
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
За конкурса за длъжността младши съдия - подготовка
Уважаеми колеги имам въпрос към Вас.
Знаете, ли какви са били казусите на конкурса да длъжността младши съдия във Висшия съдебен съвет?! Бихте, ли ми препоръчали конкретна литература върху, която да се готвя за изпитите? Ще Ви бъда много благодарна за съдействието.
- albena_ai
- Младши потребител
Нямам точно представа какви са казусите.Но със сигурност са много-много по-усложнени от двата казуса,които се паднаха на изпита за адвокати и младши адвокати.
Конкретна литература-за писмения ви изпит с казусите основно трябва да сте подготвена и запозната със законите и съдебната практика.Последната не се набавя лесно,но трябва да я познавате.
За устния Ви изпит /ако успешно се представите на писмения изпит с оценка най-малко 4,50/ трябва да сте подготвена по въпросите от зададения Ви конспект.таме енеобходимо и да си преговорите теорията от учебниците
Конкретна литература-за писмения ви изпит с казусите основно трябва да сте подготвена и запозната със законите и съдебната практика.Последната не се набавя лесно,но трябва да я познавате.
За устния Ви изпит /ако успешно се представите на писмения изпит с оценка най-малко 4,50/ трябва да сте подготвена по въпросите от зададения Ви конспект.таме енеобходимо и да си преговорите теорията от учебниците
- gosho72
- Потребител
Re: За конкурса за длъжността младши съдия - подготовка
Много Ви благодаря за изчерпателния отговор.
- albena_ai
- Младши потребител
Истината е че досега не съм участвала в конкурс за магистрати и имам огромното желание да се представя добре. Пожелавам Ви всичко най-хубаво - много успехи в личен и професионален план.
Бени
Бени
- albena_ai
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|