начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Dyrgavni Izpiti v SWU - Blagoevgrad

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Dyrgavni Izpiti v SWU - Blagoevgrad

Мнениеот ilinka_ » 28 Фев 2007, 02:44

Kolegi studenti, imam goliam problem s namirane na sintezirani materiali za u4ene za dyrgavnite izpiti. Imam problem s namirane na kazusi i razrabotki na kazusi za trite dyrgavni izpita.
Molia ako niakoi moge da me orientira ot kyde e nai dobre da se u4i i da se podgotviam za izpitite da mi pi6e. Ot u4ebnitsi, i to koi ot vsi4ki.... - ot zakonite( vsi4ki zakoni ili kodeksite). Kolkoto do kazusite moli izpratete mi zaglavia na knigi s kazusi po Gragdanski, Nakazatelni i Publi4ni nauki koito moga da zakupia, ili free materiali koito moga da nameria online.

Vseki syvet 6te mi e ot polza. a ako niakoi znae kak proti4at izpitite neka sy6to da pi6e. mnogo blagodaria za vnimanieto.
ilinka_
Нов потребител

Мнениеот iviani » 28 Фев 2007, 11:41

Razrovi se v lex-a,ima dosta pomesteni kazusi kakto ot poslednite darjavni izpiti v razli4nite universiteti, taka i ot provedeni konkursi
iviani
Младши потребител

Мнениеот Mishelina » 28 Фев 2007, 12:58

Здравейте, на ксерокса в ЮЗУ се продаваха 3 книжки със синтезирани разработени теми по конспектите за държавни изпити. Можете да попитате дали още ги има, а що се отнася до казуси - в lex.bg потърсете в архив- колегите са давали и казуси, паднали се на ЮЗУ студенти :D
Mishelina
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити