начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ЮЗУ изпити :(

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот hristina_maneva » 06 Сеп 2008, 16:34

Ralinko написа:То пък един избор....аз ходих на философия...голямо четене падна - има-няма 2 часа във влака докато пътувах към Благоевград, колкото да знам кой въпрос от коя страница може да се препише...изключително труден изпит....още не мога да повярвам, че съм го взела (за търговски сделки и несъстоятелност говоря, вие какво си помислихте? :lol: )за комуникациите ще ти каже колежката МарияМагдалена, тя е по-навътре по темата....В ЮЗУ няма избираеми дисциплини, и 10 да са ти изброили като възможни, можеш да запишеш само тези, по които има преподаватели, а те са точно толкова на брой, колкото е минимума. Успех!

Масово колегите с избират Философия на правото, защо ли :lol: ? Предполагам, че и моите колеги ще си изберат това :lol: :lol: :lol: Легенди се носят за този изпит :lol: :lol: :lol:
hristina_maneva
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 08 Сеп 2008, 23:44

jnbibian написа:Софка Матеева? Тази пък коя е :lol:
А, да! Заместник декан.

Все тая!

Иначе избор има във втори курс :twisted:

между философия на правото и комуникации
голямо мислене му дръпнах ...

Ало, я недейте така за проф.Матеева.

Освен това, жената не е зам.декан, а ДЕКАН на Парвно-историческия факултет.

Проф.д-р Софка Матеева, декан на Правно-историческия факултет.

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот jnbibian » 09 Сеп 2008, 01:32

Уточнявам:
Исках да кажа - бивш заместник декан.
Не я познавам.
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 09 Сеп 2008, 01:37

jnbibian написа:Уточнявам:
Исках да кажа - бивш заместник декан.
Не я познавам.

А, така е по-друго, девойче! :D

На линя ли си
advokat__nikolov

Мнениеот jnbibian » 09 Сеп 2008, 18:25

Девойче - ама друг път :P

Взела съм си изпита по процес ...
Сега да преметна и Лялев ... :roll:
jnbibian
Младши потребител

Re: ЮЗУ изпити :(

Мнениеот maritka1985 » 29 Сеп 2008, 15:48

Pyrvo edno utochnenie - prof. d-r Vodenicharov e veche bivsh dekan na PIF, a nastoyashtiqt e prof. d-r Sofka Mateeva, a zam.dekan e bil i e prof. d-r Ivan Velichkov
maritka1985
Нов потребител

Мнениеот riyva_evro » 29 Сеп 2008, 16:09

Горският дух все още ли е такъв непредсказуем гадняр? Навремето преподаваше по една дисциплина "Правни проблеми по опазването на околната среда". Тогава този предмет беше известен между студентите като ГОРСКО ПРАВО. И оттогава Ляляля си беше известен с прозвището ГОРСКИЯ ДУХ.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот Ralinko » 29 Сеп 2008, 20:59

Хехе...нямаш представа какъв само! Не гадняр, ми чудо! Макар че за резултатите от последната сесия, трябва да му се признае, беше невероятен! Толкова много високи оценки аз за 4 годинин не бях виждала да е писал! Даже аз дето не съм му стъпвала цяла година на тъпите сделки имам 5!!! Но това си е Тралялялев - очаквай неочакваното!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот julka » 06 Фев 2009, 14:00

Някой може ли да ми каже какво представлява изпита по Административна култура и етика?Ще бъда много благодарна,ако някой ми каже нещо повече за него. :wink:
julka
Нов потребител

Мнениеот Ralinko » 07 Фев 2009, 12:25

Амммам да видим сегаа...ако кажа, че е пълна загуба на време...малко ще е...поне по мое време (разбирай преди 4 години) си беше два въпроса от конспекта. Сядаша, пишеш квото си спомниш (трябва да се признае, че материята не е много предразполагаща към запомняне, но поне теории можеш да си развиваш колкото искаш), след около 3 седмици получаваш оценка - почти задължително положителна. Не се шашкай, по-нататък ще видиш какво са изпити, това е...маловажен случай, да го наречем. Стискам палци и споко!
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот julka » 07 Фев 2009, 15:19

Благодаря много за отзивчивостта :wink: Разбрах, че миналата и по-миналата година е давала казуси за разискване и да дадеш определения на някои понятия, но не е имало да развиваш тема.......отново благодаря!
julka
Нов потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити