- Дата и час: 22 Ное 2024, 03:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Държавен изпит в Пловдив
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Държавен изпит в Пловдив
Neznam kak za 5 godini ne sym gi vidjl tezi madami sys selikonovite gyrdi:))),no sega sled kato sa zavyrshili shte gi vzema na staz:))).A mezdy drygoto vinagi ima sybektivizym v otcenjvaneto.Na dyrzaven izpit trjbva da znaesh i kak da idesh oblecen i kak da se dyrzish ,nai-vece trjbva da pokazesh na izpitvashtij ce vece ne ti puka i si gotov da sporish s nego!Vjrvaite mi tova ima efekt!
- Nikolay
Re: Държавен изпит в Пловдив
Ами вземи ги на стаж колега, ама едва ли ще ти свършат работа. По - вероятно е ,че скоро те ще те вземат на стаж :))))
Вярно е, че на държавен изпит всичко е късмет и дори дребни детаили имат значение, но всички знаем за какво става въпрос. Аз също съм била свидетел на какви ли не неща по време на държавните ми изпити. Но за Пловдив от познати знам, че на лятната сесия 2-3 девойки са били изпитани в отделна стая. Колко е вярно - незнам, но със сигурност не е било приятна гледка за другите студенти.
Но, както всичики знаем, напред с материала винаги ще са такива сладурчета:)))
Ами в края на краищата опит се трупа с практиката и кой колко е знаел на държавен, в един момент вече няма значение.
Вярно е, че на държавен изпит всичко е късмет и дори дребни детаили имат значение, но всички знаем за какво става въпрос. Аз също съм била свидетел на какви ли не неща по време на държавните ми изпити. Но за Пловдив от познати знам, че на лятната сесия 2-3 девойки са били изпитани в отделна стая. Колко е вярно - незнам, но със сигурност не е било приятна гледка за другите студенти.
Но, както всичики знаем, напред с материала винаги ще са такива сладурчета:)))
Ами в края на краищата опит се трупа с практиката и кой колко е знаел на държавен, в един момент вече няма значение.
- SP
Re: Призив до МСМ
Ами аз съм едно тъпо парче (така каза Pi4) от силиконовите. И мисленето ми куца. ;-) Жалко, че не можах да стана метреса на някой. Това е пак от куцото ми мислене. Пък може и силиконът да ми е малко.
Ако говорим сериозно, и ние започнахме 120 и завършихме 160 или 180 човека. Дали това говори зле за факултета, или добре, зависи от гледната точка. ;-) Някои от изпитите минаваха почти на шега, но повечето си бяха изпити, не вярвам в СУ или другаде да е било по-различно. След като завърших, работя с хора, учили както в ПУ (повечето пловдивчани сме оттам), така и в СУ - по подготовката не си личи кой откъде е.
Ако говорим сериозно, и ние започнахме 120 и завършихме 160 или 180 човека. Дали това говори зле за факултета, или добре, зависи от гледната точка. ;-) Някои от изпитите минаваха почти на шега, но повечето си бяха изпити, не вярвам в СУ или другаде да е било по-различно. След като завърших, работя с хора, учили както в ПУ (повечето пловдивчани сме оттам), така и в СУ - по подготовката не си личи кой откъде е.
- МСМ
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|