- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДАТА ЗА ПРАКТИКО-ТЕОРЕТИЧЕН ИЗПИТ
|
|
65 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ДАТА ЗА ПРАКТИКО-ТЕОРЕТИЧЕН ИЗПИТ
Да, и на мен така ми казаха - че за тези, които са били на стаж към СГС изпита е на 16, а за останалите на 17. Така че аз пък съм на 17.
- els
- Младши потребител
Датата е 16.07.2003 г. за стажантите в СГС и ОС - София и 17.07.2003г. за стажантите от окръжните съдилища в страната. На 25.07.2003г. има допълнителна дата за стажант-юристи, които по уважителни причини не са се явили на предните дати.
От разговор по телефона с МП.
От разговор по телефона с МП.
- ety2
:
This forum is about a practical law state exam in Bulgaria.Nothink interesting for you I gues.Where are you from and how did you find this web site?
This forum is about a practical law state exam in Bulgaria.Nothink interesting for you I gues.Where are you from and how did you find this web site?
- To law1
Кога ли ще обявят списъците? В Интернет още ги няма!
- els
- Младши потребител
Според сайта на МП списъците ще бъдат публикувани на 14.07.
- new
Да, и аз сега видях съобщението. И конспектът е същият.
- els
- Младши потребител
Още в началото на април, когато свърших стажа. Ако сте си подали документите (подписана и подпечатана стажантска книжка, молба и т.н.) на административния секретар в съда или в МП, значи и вие трябва да сте в списъка. В противен случай, днес май е крайният срок.
- ДНВ
Знае ли някой дали вече са излезли списъците с допуснатите до изпита, че аз нещо не мога да вляза в страницата на министерството
- els
- Младши потребител
Къде са публикувани?
- ask
- Нов потребител
На страницата на Министерството на правосъдието - "Изпити"
- стажант
Abe, tiya .........., koga nai-posle shte go izkarat tozi spisak... Absoluitno bezobrazie!
- kukuvicata
A kak shte ni izpitat 102 choveka ot moia spisak za polovin den? Shtoto dosega izpitite vinagi sa prikluchvali do obiad. Ako izpitat zapochne v 9.00 i zavarshi v 14.00 tova pravi po 3 minuti na chovek!!! Iavno shte ni pretupat. Ne che se sardia :)
- ДНВ
Колеги,не се притеснявайте - има време да ви изпитат ако искат и много подробно,защото работят 4 или 5 комисии и всеки от членовете на комисията изпитва отделно.Успех!
- ТТТ
Ще ви накъсат всичките,ще ви унижат и унищожат най бруталноІ Шегувам се разбира се. Абе вие колко изпита сте взели до сега че се притеснявяте за нещо толкова смешно като теоретико-практичен "изпит"?
А иначе изпитват не по 3 минути на човек ,а по 1 . Изпитват и тримата едновременно та да става по бързо. Поне аз така изпитвам.
А иначе изпитват не по 3 минути на човек ,а по 1 . Изпитват и тримата едновременно та да става по бързо. Поне аз така изпитвам.
- Явявалсенаизпитаbefore
Честно казано не доумявам защо всички са така доволни, че изпитът е формален.
Какво ще бъде удволетворението Ви като бъдещи юристи като знаете колко смешно е било придобиването Ви на правоспособност ! Според мен е под достойнството на един уверен в знанията си юрсит да демонстрира такова задоволство от факта , че изпитът е формален. И ако университетите бълват некадърни абсолвенти с юридическо образование, това не занчи, че и Министерството на Правосъдието трябва да бълва некадърни правоспособни юристи. Да не говорим за клиентите, които ще се доверяват на знанията и професиналните им умения. И нищо чудно, че професията девалвира. Така или иначе всеки рано или късно реално ще се сблъска с действителните въпроси от конспекта и ако теоретико-практичният изпит е '"пародия" на изпит, пожелавам успех на всички на истинските изпити, които предстоят!
Какво ще бъде удволетворението Ви като бъдещи юристи като знаете колко смешно е било придобиването Ви на правоспособност ! Според мен е под достойнството на един уверен в знанията си юрсит да демонстрира такова задоволство от факта , че изпитът е формален. И ако университетите бълват некадърни абсолвенти с юридическо образование, това не занчи, че и Министерството на Правосъдието трябва да бълва некадърни правоспособни юристи. Да не говорим за клиентите, които ще се доверяват на знанията и професиналните им умения. И нищо чудно, че професията девалвира. Така или иначе всеки рано или късно реално ще се сблъска с действителните въпроси от конспекта и ако теоретико-практичният изпит е '"пародия" на изпит, пожелавам успех на всички на истинските изпити, които предстоят!
- стажант
Здравейте, някой има ли информация как е протекъл изпита днес? Благодаря предварително на тези, които решат да споделят.
- djordjia
65 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|