- Дата и час: 05 Дек 2024, 06:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Здравейте искам да се обърна към детектив и към terra_s и да им кажа така има 1 приказка по-умния мълчи!Така че спирам да споделям своите съмнения!Аз съм много емоционална и казвам това което ми е на сърце това ми е на устата!Дано днес ако на някои му се обадят да сподели!Аз не завиждам!Защото който завижда душата му страда!Така че се радвам на всеки чужд успех!Нормално е на хората на които не са ги допуснали на интервю или не са одобрени за работа да започнат да завиждат да плюят одобрените!А това не е хубаво!Ако мен не са ме одобрили значи някои е по-добър от мене!Има повече качества!Не можем всички да бъдем еднакви и да мислим еднакво!Днес бях на плаж!Отидете на плаж!Вижте какво е хубаво времето!Мислете положително!И ще ви се случват хубави неща!А на тези които не са одобрени за АМ -това може да е за ваше добро!Може съдбата да има други планове за вас!Бъдете добри!Радвайте се на всяко хубаво нещо!
ПС:детектив абе много си забавен! като чета твойте коментари и падам от стола от смях!
ПС:детектив абе много си забавен! като чета твойте коментари и падам от стола от смях!
- maria__simova
- Младши потребител
Искам да пожелая успех на кандидатите в Пловдив!Мислете за хубави неща!
Поздрави от Варна!
Поздрави от Варна!
- maria__simova
- Младши потребител
Тука детектива мълчи, не защото по тоза начин ще изглежда по умен, просто ника му е такъв,че във филми от типа разкази с неочакван край не участва, Те във всичките си разновидности са за друг тип персонаж- т.н. п...о.
- detektiv
- Младши потребител
terra_s написа:vaness написа:terra_s написа:Няма публикувани списъци. Написаното беше в пост на n_p_84 - когато са я извикали след уведомлението, че е одобрена са и връчили списък с 31 човека с оценки от тестове, представяния, коефициенти и прочие... Предположението и бе, че става въпрос за 20 одобрени кандидата и 11 резерви...
P.S. Само не разбирам това триене на постове защо е нужно?
Да това беше предположение. А ти имаш ли идея дали наистина е така?
А колкото до триенето май се е изплашила някой да не я познае от комисията,защото както всички разбрахме и те четат форума. Жалко, според мен, че се е стреснала от това, защото ако очакваме такива хора да променят АМ ще трябва доста да почакаме или да не дочакаме, но...... но това си е мое мнение
Това имах предвид и аз, Vaness. За добро или за лошо, човек трябва да да умее да си стои зад думите - написани или казани...В този ред на мисли, наистина ли вярвате, че някой, някъде ще тръгне да издирва кой кой е в тази тема, какво точно е писал и в коя митница е приет на работа? Аз мисля, че не...
Всъщност, до колкото прочетох написаното от n_p, преди да го изтрие, въпросът към нея е бил дали участва във форуми, не дали участва в ТОЗИ форум и в ТАЗИ тема точно? И по - скоро внушенията за питането са си били лично и единствено само нейни.
Мернах по - горе предположение, че темата се чете от служители на Агенция "Митници". Да, чете се и по - скоро бих се учудил ако нито един служител на АМ не си правеше труда да я чете. Чете се и се коментира, а определени постове в нея будят сериозен смях заради изписаните купища небивалици в тях.
В тази връзка, съветът ми е към всички участници в темата, особено тези, на които тестовете и интервютата още предстоят: агенция "ЕКМК"/една кака ми каза/ може и да е достоверен източник за някой, но по - добре е да се съсредоточите върху собствената си подготовка и представяне, отколкото да надавате ухо и сляпо да вярвате на "достоверни" информации...
Надявам се, не засягам никого с поста си. Успех на тези, на които "пресявката" тепърва предстои..
"terra_s" от всичко написано до тук от вас оставам с впечатление, че сте член от комисията и сте от мъжки род ( ако не сте моля да ме извините), както вие следите всички коментари, така и ние следим всяка написа от Вас дума.
Напълно подкрепям, това че "всеки трябва да умее да си стои зад думите - написани или казани" и тук ще си позволя да допълня, че всеки трябва да умее да стои както зад думите си така и зад делата си. В този ред на мисли участничката "vaness" беше споделила, че член на комисията е пушел в стаята, в която се е провеждало интервюто. И тук ще Ви попитам - Това нормално ли е според Вас да се случва? Законите в тази държава само за нас простосмъртните ли са ? От това само не мога да си представя какъв екип от професионалисти сте се събрали, след като си позволявате да демонстрирате такова поведение и възпитание.Какъв пример ще дадете на новоназначените ?
И като цяло не мога да си обясня каква е тази мистерия около провежданите конкурси -
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".
- tatqna11111
- Младши потребител
tatqna11111, аз съм съгласна донякъде с теб само, че мисля че terra_s е жена /като се има в предвид обаче, че досега не съм познала пола на никой участник допускам, че може би греша /
А колкото до члена на комисията, който пушеше да уточня, че той беше Председател на комисията и е Началник на Митница Бургас.
Е, здраве да е
Добре, че не беше Дянков на интервюто, защото щеше да има глоба за г-н Стефанов
А колкото до члена на комисията, който пушеше да уточня, че той беше Председател на комисията и е Началник на Митница Бургас.
Е, здраве да е
- vaness
- Потребител
vaness написа:tatqna11111, аз съм съгласна донякъде с теб само, че мисля че terra_s е жена /като се има в предвид обаче, че досега не съм познала пола на никой участник допускам, че може би греша /
Е, здраве да е
Пише за себе си в мъжки род от това изхождам, след като внимателно прочетах всичките коментари с такова впечатление останах. Като цяло не знам за каква лоялност от тяхна страна става въпрос просто съм потресена от изцепките на "професионалистите", които се заливат от смях с коментарите на нас простосмъртните да се бяха постарали, за да не четат такива изцепки. Цялата работа ми се вижда една подигравка ама хайде
- tatqna11111
- Младши потребител
Здравйте да се намеся аз, как да пропусне човек това, Явно след ободряващата следобедна дрямка огадняхме.
Ще дойдете вие на мойта, от кога ви казвам да приготвим списъци. Така и така комисията сеинтересува от нас. Ще си пропусне шанса, Ей!!!
А пък г-н Дянков не глобява, нали даваха репортажи , дето уж проверявал.
Относно терра_ес мисля, че просто има информация, щото има познати минали по пътя, който надявам се някой от нас да преминат.
Ще дойдете вие на мойта, от кога ви казвам да приготвим списъци. Така и така комисията сеинтересува от нас. Ще си пропусне шанса, Ей!!!
Относно терра_ес мисля, че просто има информация, щото има познати минали по пътя, който надявам се някой от нас да преминат.
- detektiv
- Младши потребител
Ехоооо обаждане за Варна има ли ????
- frenchi
- Младши потребител
detektiv написа:Здравйте да се намеся аз, как да пропусне човек това, Явно след ободряващата следобедна дрямка огадняхме.
Е защо пък да огадняхме Че ние винаги сме си били гадни
- vaness
- Потребител
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
И не съм огадняла просто видях, че terra_s отговаря доста компетентно на въпросите на участниците и реших да задам и моите плюс това не ме е страх да дам собственото си мнение и да защитя правата си
- tatqna11111
- Младши потребител
frenchi написа:Ехоооо обаждане за Варна има ли ????
Не... поне при мен де. Дано ако някой получи обаждане да сподели, защото като гледам на къде е тръгнала темата...
- ani_fer
- Потребител
ani_fer написа:frenchi написа:Ехоооо обаждане за Варна има ли ????
Не... поне при мен де. Дано ако някой получи обаждане да сподели, защото като гледам на къде е тръгнала темата...
еми тя темата обхваща такива като Вас, които непрекъснато сте в не видение, понеже минах по този път и знам колко е изнервящо сега е ваш ред
- tatqna11111
- Младши потребител
Добре де, нека да помислим заедно,моля!
Темата е сред най-четените фъф форума + това е сред малкото активни. Участниците са ..., бр. посещения... може да се види на панела. Тук всички са най- малко бакалавър, не малко веяе са разочарованите, някой от които изпадат в истерия- по няколко след всяко интервю. Позицията за която се кандидатства е особено важна за сигурността на държавата. До тук съгласни ли сте?
Е, сега не мислите ли, че темата служебно се следи поне от две институции? Не вярвам да няма надзор, А това, че по някакъв начин ни спускат информация на час по лъжичка в то в точния момент, какво ви говори. Замислет се малко де!
НАЛИ ?
Темата е сред най-четените фъф форума + това е сред малкото активни. Участниците са ..., бр. посещения... може да се види на панела. Тук всички са най- малко бакалавър, не малко веяе са разочарованите, някой от които изпадат в истерия- по няколко след всяко интервю. Позицията за която се кандидатства е особено важна за сигурността на държавата. До тук съгласни ли сте?
Е, сега не мислите ли, че темата служебно се следи поне от две институции? Не вярвам да няма надзор, А това, че по някакъв начин ни спускат информация на час по лъжичка в то в точния момент, какво ви говори. Замислет се малко де!
НАЛИ ?
- detektiv
- Младши потребител
detektiv написа:Добре де, нека да помислим заедно,моля!
НАЛИ ?
за какви истерии ми говориш само не мога да разбера, аз не съм прочела никъде такъв коментар
- tatqna11111
- Младши потребител
е ми прегледай моите постове и ще видиш на колко разочаровани след интервю съм казвала да се успокоят и да не обиждат.
- detektiv
- Младши потребител
detektiv написа:Добре де, нека да помислим заедно,моля!
НАЛИ ?
Детектив само да ти кажа че не всички в този форум за бакалаври!Аз съм магистър!
- maria__simova
- Младши потребител
"terra_s" от всичко написано до тук от вас оставам с впечатление, че сте член от комисията и сте от мъжки род ( ако не сте моля да ме извините), както вие следите всички коментари, така и ние следим всяка написа от Вас дума.
Напълно подкрепям, това че "всеки трябва да умее да си стои зад думите - написани или казани" и тук ще си позволя да допълня, че всеки трябва да умее да стои както зад думите си така и зад делата си. В този ред на мисли участничката "vaness" беше споделила, че член на комисията е пушел в стаята, в която се е провеждало интервюто. И тук ще Ви попитам - Това нормално ли е според Вас да се случва? Законите в тази държава само за нас простосмъртните ли са ? От това само не мога да си представя какъв екип от професионалисти сте се събрали, след като си позволявате да демонстрирате такова поведение и възпитание.Какъв пример ще дадете на новоназначените ?
И като цяло не мога да си обясня каква е тази мистерия около провежданите конкурси -
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".[/quote][/quote]
Татяна бихте ли си отключили ЛС!Не искам да продължа във форума да развивам съмнения защото ще бъда обвинявана че развалям темата че искам да се заяждам с тоз или онзи!
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".[/quote][/quote]
Татяна бихте ли си отключили ЛС!Не искам да продължа във форума да развивам съмнения защото ще бъда обвинявана че развалям темата че искам да се заяждам с тоз или онзи!
- maria__simova
- Младши потребител
detektiv написа:Тук всички са най- малко бакалавър, не малко вече са разочарованите, някой от които изпадат в истерия- по няколко след всяко интервю.
- detektiv
- Младши потребител
френчи, ани_фер преглеждате ли си пощите?Защото аз си спомням че първата част от темата и втората част от темата някои потребители споделиха че по имейла са ги канили за интервюто!
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova написа:френчи, ани_фер преглеждате ли си пощите?Защото аз си спомням че първата част от темата и втората част от темата някои потребители споделиха че по имейла са ги канили за интервюто!
И там следя, но нищо...
- ani_fer
- Потребител
|
|