начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот maria__simova » 19 Авг 2012, 13:16

Здравейте искам да се обърна към детектив и към terra_s и да им кажа така има 1 приказка по-умния мълчи!Така че спирам да споделям своите съмнения!Аз съм много емоционална и казвам това което ми е на сърце това ми е на устата!Дано днес ако на някои му се обадят да сподели!Аз не завиждам!Защото който завижда душата му страда!Така че се радвам на всеки чужд успех!Нормално е на хората на които не са ги допуснали на интервю или не са одобрени за работа да започнат да завиждат да плюят одобрените!А това не е хубаво!Ако мен не са ме одобрили значи някои е по-добър от мене!Има повече качества!Не можем всички да бъдем еднакви и да мислим еднакво!Днес бях на плаж!Отидете на плаж!Вижте какво е хубаво времето!Мислете положително!И ще ви се случват хубави неща!А на тези които не са одобрени за АМ -това може да е за ваше добро!Може съдбата да има други планове за вас!Бъдете добри!Радвайте се на всяко хубаво нещо!
ПС:детектив абе много си забавен! :D като чета твойте коментари и падам от стола от смях! :lol:
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 19 Авг 2012, 13:50

Искам да пожелая успех на кандидатите в Пловдив!Мислете за хубави неща!
Поздрави от Варна!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 19 Авг 2012, 14:27

Тука детектива мълчи, не защото по тоза начин ще изглежда по умен, просто ника му е такъв,че във филми от типа разкази с неочакван край не участва, Те във всичките си разновидности са за друг тип персонаж- т.н. п...о.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот tatqna11111 » 19 Авг 2012, 16:33

terra_s написа:
vaness написа:
terra_s написа:Няма публикувани списъци. Написаното беше в пост на n_p_84 - когато са я извикали след уведомлението, че е одобрена са и връчили списък с 31 човека с оценки от тестове, представяния, коефициенти и прочие... Предположението и бе, че става въпрос за 20 одобрени кандидата и 11 резерви...

P.S. Само не разбирам това триене на постове защо е нужно? :)

Да това беше предположение. А ти имаш ли идея дали наистина е така?
А колкото до триенето май се е изплашила някой да не я познае от комисията,защото както всички разбрахме и те четат форума. Жалко, според мен, че се е стреснала от това, защото ако очакваме такива хора да променят АМ ще трябва доста да почакаме или да не дочакаме, но...... но това си е мое мнение

Това имах предвид и аз, Vaness. За добро или за лошо, човек трябва да да умее да си стои зад думите - написани или казани...В този ред на мисли, наистина ли вярвате, че някой, някъде ще тръгне да издирва кой кой е в тази тема, какво точно е писал и в коя митница е приет на работа? Аз мисля, че не...
Всъщност, до колкото прочетох написаното от n_p, преди да го изтрие, въпросът към нея е бил дали участва във форуми, не дали участва в ТОЗИ форум и в ТАЗИ тема точно? И по - скоро внушенията за питането са си били лично и единствено само нейни.
Мернах по - горе предположение, че темата се чете от служители на Агенция "Митници". Да, чете се и по - скоро бих се учудил ако нито един служител на АМ не си правеше труда да я чете. Чете се и се коментира, а определени постове в нея будят сериозен смях заради изписаните купища небивалици в тях.
В тази връзка, съветът ми е към всички участници в темата, особено тези, на които тестовете и интервютата още предстоят: агенция "ЕКМК"/една кака ми каза/ може и да е достоверен източник за някой, но по - добре е да се съсредоточите върху собствената си подготовка и представяне, отколкото да надавате ухо и сляпо да вярвате на "достоверни" информации...
Надявам се, не засягам никого с поста си. Успех на тези, на които "пресявката" тепърва предстои.. :)

"terra_s" от всичко написано до тук от вас оставам с впечатление, че сте член от комисията и сте от мъжки род ( ако не сте моля да ме извините), както вие следите всички коментари, така и ние следим всяка написа от Вас дума.
Напълно подкрепям, това че "всеки трябва да умее да си стои зад думите - написани или казани" и тук ще си позволя да допълня, че всеки трябва да умее да стои както зад думите си така и зад делата си. В този ред на мисли участничката "vaness" беше споделила, че член на комисията е пушел в стаята, в която се е провеждало интервюто. И тук ще Ви попитам - Това нормално ли е според Вас да се случва? Законите в тази държава само за нас простосмъртните ли са ? От това само не мога да си представя какъв екип от професионалисти сте се събрали, след като си позволявате да демонстрирате такова поведение и възпитание.Какъв пример ще дадете на новоназначените ?
И като цяло не мога да си обясня каква е тази мистерия около провежданите конкурси -
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот vaness » 19 Авг 2012, 16:54

tatqna11111, аз съм съгласна донякъде с теб само, че мисля че terra_s е жена /като се има в предвид обаче, че досега не съм познала пола на никой участник допускам, че може би греша :mrgreen: :mrgreen: /
А колкото до члена на комисията, който пушеше да уточня, че той беше Председател на комисията :D :D и е Началник на Митница Бургас.
:lol: :lol:
Е, здраве да е :lol:

Добре, че не беше Дянков на интервюто, защото щеше да има глоба за г-н Стефанов :lol: :lol:
vaness
Потребител

Мнениеот tatqna11111 » 19 Авг 2012, 17:05

vaness написа:tatqna11111, аз съм съгласна донякъде с теб само, че мисля че terra_s е жена /като се има в предвид обаче, че досега не съм познала пола на никой участник допускам, че може би греша :mrgreen: :mrgreen: /
А колкото до члена на комисията, който пушеше да уточня, че той беше Председател на комисията :D :D и е Началник на Митница Бургас.
:lol: :lol:
Е, здраве да е :lol:

Добре, че не беше Дянков на интервюто, защото щеше да има глоба за г-н Стефанов :lol: :lol:

Пише за себе си в мъжки род от това изхождам, след като внимателно прочетах всичките коментари с такова впечатление останах. Като цяло не знам за каква лоялност от тяхна страна става въпрос просто съм потресена от изцепките на "професионалистите", които се заливат от смях с коментарите на нас простосмъртните да се бяха постарали, за да не четат такива изцепки. Цялата работа ми се вижда една подигравка ама хайде :D
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 19 Авг 2012, 17:10

Здравйте да се намеся аз, как да пропусне човек това, Явно след ободряващата следобедна дрямка огадняхме.
Ще дойдете вие на мойта, от кога ви казвам да приготвим списъци. Така и така комисията сеинтересува от нас. Ще си пропусне шанса, Ей!!!
А пък г-н Дянков не глобява, нали даваха репортажи , дето уж проверявал.
Относно терра_ес мисля, че просто има информация, щото има познати минали по пътя, който надявам се някой от нас да преминат. :)
detektiv
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 19 Авг 2012, 17:24

Ехоооо обаждане за Варна има ли ????
frenchi
Младши потребител

Мнениеот vaness » 19 Авг 2012, 17:51

detektiv написа:Здравйте да се намеся аз, как да пропусне човек това, Явно след ободряващата следобедна дрямка огадняхме.
Ще дойдете вие на мойта, от кога ви казвам да приготвим списъци. Така и така комисията сеинтересува от нас. Ще си пропусне шанса, Ей!!!
А пък г-н Дянков не глобява, нали даваха репортажи , дето уж проверявал.
Относно терра_ес мисля, че просто има информация, щото има познати минали по пътя, който надявам се някой от нас да преминат. :)

Е защо пък да огадняхме :lol: Че ние винаги сме си били гадни :mrgreen: :mrgreen: :lol:
vaness
Потребител

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот tatqna11111 » 19 Авг 2012, 17:56

И не съм огадняла просто видях, че terra_s отговаря доста компетентно на въпросите на участниците и реших да задам и моите плюс това не ме е страх да дам собственото си мнение и да защитя правата си
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 19 Авг 2012, 18:00

frenchi написа:Ехоооо обаждане за Варна има ли ????

Не... поне при мен де. Дано ако някой получи обаждане да сподели, защото като гледам на къде е тръгнала темата...
ani_fer
Потребител

Мнениеот tatqna11111 » 19 Авг 2012, 18:17

ani_fer написа:
frenchi написа:Ехоооо обаждане за Варна има ли ????

Не... поне при мен де. Дано ако някой получи обаждане да сподели, защото като гледам на къде е тръгнала темата...

еми тя темата обхваща такива като Вас, които непрекъснато сте в не видение, понеже минах по този път и знам колко е изнервящо :D сега е ваш ред
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 19 Авг 2012, 18:17

Добре де, нека да помислим заедно,моля! :)
Темата е сред най-четените фъф форума + това е сред малкото активни. Участниците са ..., бр. посещения... може да се види на панела. Тук всички са най- малко бакалавър, не малко веяе са разочарованите, някой от които изпадат в истерия- по няколко след всяко интервю. Позицията за която се кандидатства е особено важна за сигурността на държавата. До тук съгласни ли сте?
Е, сега не мислите ли, че темата служебно се следи поне от две институции? Не вярвам да няма надзор, А това, че по някакъв начин ни спускат информация на час по лъжичка в то в точния момент, какво ви говори. Замислет се малко де! :lol:
НАЛИ ? :D
detektiv
Младши потребител

Мнениеот tatqna11111 » 19 Авг 2012, 18:26

detektiv написа:Добре де, нека да помислим заедно,моля! :)
Темата е сред най-четените фъф форума + това е сред малкото активни. Участниците са ..., бр. посещения... може да се види на панела. Тук всички са най- малко бакалавър, не малко веяе са разочарованите, някой от които изпадат в истерия- по няколко след всяко интервю. Позицията за която се кандидатства е особено важна за сигурността на държавата. До тук съгласни ли сте?
Е, сега не мислите ли, че темата служебно се следи поне от две институции? Не вярвам да няма надзор, А това, че по някакъв начин ни спускат информация на час по лъжичка в то в точния момент, какво ви говори. Замислет се малко де! :lol:

за какви истерии ми говориш само не мога да разбера, аз не съм прочела никъде такъв коментар
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 19 Авг 2012, 18:34

е ми прегледай моите постове и ще видиш на колко разочаровани след интервю съм казвала да се успокоят и да не обиждат. :)
detektiv
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 19 Авг 2012, 19:14

detektiv написа:Добре де, нека да помислим заедно,моля! :)

Детектив само да ти кажа че не всички в този форум за бакалаври!Аз съм магистър!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 19 Авг 2012, 19:19

"terra_s" от всичко написано до тук от вас оставам с впечатление, че сте член от комисията и сте от мъжки род ( ако не сте моля да ме извините), както вие следите всички коментари, така и ние следим всяка написа от Вас дума.
Напълно подкрепям, това че "всеки трябва да умее да си стои зад думите - написани или казани" и тук ще си позволя да допълня, че всеки трябва да умее да стои както зад думите си така и зад делата си. В този ред на мисли участничката "vaness" беше споделила, че член на комисията е пушел в стаята, в която се е провеждало интервюто. И тук ще Ви попитам - Това нормално ли е според Вас да се случва? Законите в тази държава само за нас простосмъртните ли са ? От това само не мога да си представя какъв екип от професионалисти сте се събрали, след като си позволявате да демонстрирате такова поведение и възпитание.Какъв пример ще дадете на новоназначените ?
И като цяло не мога да си обясня каква е тази мистерия около провежданите конкурси -
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".[/quote][/quote]
Татяна бихте ли си отключили ЛС!Не искам да продължа във форума да развивам съмнения защото ще бъда обвинявана че развалям темата че искам да се заяждам с тоз или онзи!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 19 Авг 2012, 19:21

detektiv написа:Тук всички са най- малко бакалавър, не малко вече са разочарованите, някой от които изпадат в истерия- по няколко след всяко интервю. :)
detektiv
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 19 Авг 2012, 19:23

френчи, ани_фер преглеждате ли си пощите?Защото аз си спомням че първата част от темата и втората част от темата някои потребители споделиха че по имейла са ги канили за интервюто!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 19 Авг 2012, 19:36

maria__simova написа:френчи, ани_фер преглеждате ли си пощите?Защото аз си спомням че първата част от темата и втората част от темата някои потребители споделиха че по имейла са ги канили за интервюто!

И там следя, но нищо...
ani_fer
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити