- Дата и час: 04 Дек 2024, 01:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Здравейте всички,искам да попитам тези,които вече преминаха през теста.Има ли въпрос от теста за професионална компетентност свързан с длъжностната характеристика на длъжноста "Инспктор в Агенция Митници".А ако някой има линк към някаква информация по въпроса,нека да го сподели тук.Очаквам отговорите Ви.
- bategenko
- Нов потребител
На мен като подавах документи ми дадоха длъжностна характеристика и това е практика, когато се кандидатства за държавна работа
- angelhelp
- Младши потребител
На мен ми дадоха само да я прочета, но нямам спомен на теста да е имало включени въпроси,относно нея.Ако някой се сеща да пише
- vaness
- Потребител
Здравейте,искам да попитам изпита за Митница Столична на 7.08 в коя сграда ще е? В Ректората на СУ или?
Благодаря и успех на всички!
Благодаря и успех на всички!
- vanci86
- Младши потребител
Някой от Бургас да е получил обаждане или email?
- z_stoqnova
- Младши потребител
z_stoqnova написа:Някой от Бургас да е получил обаждане или email?
Все още, не.
- daritt
- Младши потребител
pipence написа:Искам да благодаря на всички, които предоставиха информация за тестовете. Всички бяхте много отзивчиви.
Следя ви от началото, но чак сега се регистрирах. Един въпрос ме гъделичка отвътре...
Това 7 - месечно обучение къде ще се провежда- по региони ли ще е или ще ни съберат всички на едно място, примерно в София? Някои знае ли?
Позволявам си да се самоцитирам. Никой ли не е наясно къде ще се провежда обучението?
- pipence
- Нов потребител
daritt написа:z_stoqnova написа:Някой от Бургас да е получил обаждане или email?
Все още, не.
и на мен и нещо взе да ми умира надеждата
- z_stoqnova
- Младши потребител
treks5 написа:daritt написа:treks5 написа:
Абстрахирай се от понятията ! ако заместиш думата ромб с мечка по-лесно или разбираемо ли ще е за теб ?
т.е. това което е дадено като условие е единственото което трябва да ползваш а не да правиш аналог на думата с това което знаеш за нея ... всеки знае какво е ромб и че има ъгли > но ако заместиш може и да ти е по лесно :
12. Всяка "мечка" е кръгла. Всички "мечки" са жълти.
а/ жълтите "мечки" имат кръгли ъгли
б/ съществуват "мечки" с жълти ъгли
в/ съществуват кръгли жълти ъгли
г/ съществуват "мечки" с кръгли ъгли
д/ "мечките" и ъглите са жълти и кръгли
в самото условие не се споменава нищо за ъгли в случая => няма как твърдение което включва термин/дума за която не знаеш нищо > да е вярно.
на самия изпит имаше подобно условие :всички лъвове са хартия... и твърдение другите животни реват !?
=> ако заместиш лъв с ромб и се абстрахираш че е животно разбираш че нищо не е казано за животните в заданието ....
не мога и не знам как да го обясня по-добре , абстрахираш се от това което знаеш за думата която участва в твърденията и знаеш само това което те ти казват./а не смисъла/асоциацията който ти влагаш в тази дума/
Благодаря за подробното разяснение. Мисля че вече започвам да сгрявам , каква е логиката. По добре късно от колкото никога
- daritt
- Младши потребител
pipence написа:pipence написа:Искам да благодаря на всички, които предоставиха информация за тестовете. Всички бяхте много отзивчиви.
Следя ви от началото, но чак сега се регистрирах. Един въпрос ме гъделичка отвътре...
Това 7 - месечно обучение къде ще се провежда- по региони ли ще е или ще ни съберат всички на едно място, примерно в София? Някои знае ли?
Позволявам си да се самоцитирам. Никой ли не е наясно къде ще се провежда обучението?
Още сме в началото на правата. Когато стигнем до финала ще сдъвчем и този въпрос
- daritt
- Младши потребител
z_stoqnova написа:daritt написа:z_stoqnova написа:Някой от Бургас да е получил обаждане или email?
Все още, не.
и на мен и нещо взе да ми умира надеждата
Според мен е рано още. В Свиленград все пак са били мисля 300 човека, изпит в петък, на допуснатите са се обадили в сряда. В Бургас сте към 900 нали? (Явявах се във Варна и не знам точно по градове какъв е броят на кандидатите) Така че ще им е нужно три пъти повече време да проверят всички работи. Не губете надежда.
- fifi83
- Младши потребител
Към тези които са на интервю днес: ще се радваме да споделите как е протекло
- frenchi
- Младши потребител
bategenko написа:Здравейте всички,искам да попитам тези,които вече преминаха през теста.Има ли въпрос от теста за професионална компетентност свързан с длъжностната характеристика на длъжноста "Инспктор в Агенция Митници".А ако някой има линк към някаква информация по въпроса,нека да го сподели тук.Очаквам отговорите Ви.
не,няма, или поне на теста във Варна нямаше Вариант 1
- pp123
- Младши потребител
daritt написа:Благодаря за подробното разяснение. Мисля че вече започвам да сгрявам , каква е логиката. По добре късно от колкото никога
Надявам се да съм бил полезен и ти пожелавам успех на теста.
Аз също смятам че има време за обаждания , за Варна бяха 970 кандидата все пак ... за Бургас пак горе долу толкова... изисква поне 3-4 пъти повече време средноаритметично
- treks5
- Младши потребител
Къде по точно в сайта ще изнесат списъка с недопуснатите ???То е рано де,но нали на Свиленград са излезли,а невиждам такъв списък...Да знам просто,ако няма позвъняване да поглеждам и в нета
- frenchi
- Младши потребител
frenchi написа:Къде по точно в сайта ще изнесат списъка с недопуснатите ???То е рано де,но нали на Свиленград са излезли,а невиждам такъв списък...Да знам просто,ако няма позвъняване да поглеждам и в нета
Списъците с допуснати/недопуснати тук: http://customs.bg/bg/page/221
Но да се надяваме, че ще получим обаждане или имейл, преди да публикуват списъците
- ani_fer
- Потребител
frenchi написа:Къде по точно в сайта ще изнесат списъка с недопуснатите ???То е рано де,но нали на Свиленград са излезли,а невиждам такъв списък...Да знам просто,ако няма позвъняване да поглеждам и в нета
Във Варна казаха, че списъците ще ги публикуват в сайта на АМ след известно време след като вече са били готови с резултатите. Отнемало време и не можели да се ангажират със срок доколкото разбрах.
- fifi83
- Младши потребител
fifi83 написа:frenchi написа:Къде по точно в сайта ще изнесат списъка с недопуснатите ???То е рано де,но нали на Свиленград са излезли,а невиждам такъв списък...Да знам просто,ако няма позвъняване да поглеждам и в нета
Във Варна казаха, че списъците ще ги публикуват в сайта на АМ след известно време след като вече са били готови с резултатите. Отнемало време и не можели да се ангажират със срок доколкото разбрах.
Да във Варна така казаха. Всъщност първо ще се обадят и изпратят e-mail на одобрените и на по-късен етап в страницата на АМ, ще качат списъка с неодобрените.
- frangolita
- Младши потребител
Искам да благодаря на Всички включили се. Тръгвам за изпит спокойна, че ще е голям прецак. Няко от Русе ако се е явил вече може да сподели. Като мина ще пиша мнение. Късмет на Всички.
- rachonek
- Нов потребител
Дам,мерси за отговорите.)) aris_koen да пишеш като мине интервюто
- frenchi
- Младши потребител
|
|