- Дата и час: 04 Дек 2024, 23:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
"terra_s" от всичко написано до тук от вас оставам с впечатление, че сте член от комисията и сте от мъжки род ( ако не сте моля да ме извините), както вие следите всички коментари, така и ние следим всяка написа от Вас дума.
Напълно подкрепям, това че "всеки трябва да умее да си стои зад думите - написани или казани" и тук ще си позволя да допълня, че всеки трябва да умее да стои както зад думите си така и зад делата си. В този ред на мисли участничката "vaness" беше споделила, че член на комисията е пушел в стаята, в която се е провеждало интервюто. И тук ще Ви попитам - Това нормално ли е според Вас да се случва? Законите в тази държава само за нас простосмъртните ли са ? От това само не мога да си представя какъв екип от професионалисти сте се събрали, след като си позволявате да демонстрирате такова поведение и възпитание.Какъв пример ще дадете на новоназначените ?
И като цяло не мога да си обясня каква е тази мистерия около провежданите конкурси -
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".[/quote][/quote][/quote]
Позовлете ми да анализирам случката с човека от комисията, който е пушил пред кандидатите!Смея да коментирам тази случка защото съм чела много книги по психология на управлението и управление на човешките ресурси а и съм изучавала тези дисциплини!Когато такъв тип хора бъдат поканени в комисии те се чувстват щастливи!Защо? Защото в работата си не получават много похвали или не им обръщат внимание!Този човек е искал да покаже на кандидатите следното:"Аз съм властта!На мене всичко е позволено!От мен зависи дали ще работите в АМ или не!Аз решавам!" Надявам се с този анализ да съм била полезна!
Напълно подкрепям, това че "всеки трябва да умее да си стои зад думите - написани или казани" и тук ще си позволя да допълня, че всеки трябва да умее да стои както зад думите си така и зад делата си. В този ред на мисли участничката "vaness" беше споделила, че член на комисията е пушел в стаята, в която се е провеждало интервюто. И тук ще Ви попитам - Това нормално ли е според Вас да се случва? Законите в тази държава само за нас простосмъртните ли са ? От това само не мога да си представя какъв екип от професионалисти сте се събрали, след като си позволявате да демонстрирате такова поведение и възпитание.Какъв пример ще дадете на новоназначените ?
И като цяло не мога да си обясня каква е тази мистерия около провежданите конкурси -
' Защо няма списъци изнесени в сайта на АМ на преминалите успешно теста кандидати ? - знам че уведомявате издържалите лично по телефона, но останалите които са се явили, а не са от издържалите са в пълно не видение . Защо след като аз съм една от стигналите до интервю не си знам резултата от теста ? - на самия изпит ни обясниха за тежестта на оценката от теста и от интервюто.Как бих могла да преценя моят шанс спрямо останалите след като не си знам резултата. За каква прозрачност и честност говорим изобщо в този конкурс ? Личното аз останах безмълвна от организацията на изпита в Бургас - теста за интегритет започна, а се оказа че половината кандидати нямаме бланки за отговори. Как е възможно такъв екип от професионалисти да допусне такива елементарни недоразумения, след като Вие имате списъци с броя кандидати подали документи да се явят? Ще си позволя да ви дам един съвет за да избегнете това да се залеете с поредната доза "смях" от бисерите на участниците се замислете първо върху организацията на конкурса Ви - къде куца. И според мен мнителността на участниците е напълно основателна след като и аз не виждам никъде прозрачност. Предлагам Ви да спрем да се крием зад измислените имена в този форум и да поканите нас участниците и медиите, на удобно за Вас място, за да изгладим недоразуменията относно, "честността на извършвания подбор на кадри".[/quote][/quote][/quote]
Позовлете ми да анализирам случката с човека от комисията, който е пушил пред кандидатите!Смея да коментирам тази случка защото съм чела много книги по психология на управлението и управление на човешките ресурси а и съм изучавала тези дисциплини!Когато такъв тип хора бъдат поканени в комисии те се чувстват щастливи!Защо? Защото в работата си не получават много похвали или не им обръщат внимание!Този човек е искал да покаже на кандидатите следното:"Аз съм властта!На мене всичко е позволено!От мен зависи дали ще работите в АМ или не!Аз решавам!" Надявам се с този анализ да съм била полезна!
- maria__simova
- Младши потребител
vaness написа:Добро утро на всички участници във форума, на всички членове на изпитни комисии, четящи темата и т.н !
Току що си получих честитката от АМ със резултатите от преминалите интервюта на всички допуснати до тях във Митница Бургас
Моля всички бакалаври и магистри да ми помогнат с изчисленията, защото явно математиката ми куца
Как от допуснати "уж" 93 кандидата до интервю, във списъка който държа допуснатите са 101???
Затова ли, питам аз, не предоставиха списък със резултатите от теста на всички кандидати???
vaness бих искала да те попитам как я получи тази честиткапо имейла ли?
- maria__simova
- Младши потребител
И още нещо искам да кажа!За да не бъда обвинявана че правя някакви истерии или че влизам в някакви филми ще ви кажа че преди няколко дена по скайпа си говорихме с един мой познат който работи в Министерството на вътрешните работи и според мен е на мн добро ниво в йерархията!Искате ли да ви кажа какво ми каза той за АМ или да го запазя за себе си!Не искам да казвам каква му е длъжността и името заради неговата сигурност!Не искам да го злепоставям човека!
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova написа:И още нещо искам да кажа!За да не бъда обвинявана че правя някакви истерии или че влизам в някакви филми ще ви кажа че преди няколко дена по скайпа си говорихме с един мой познат който работи в Министерството на вътрешните работи и според мен е на мн добро ниво в йерархията!Искате ли да ви кажа какво ми каза той за АМ или да го запазя за себе си!Не искам да казвам каква му е длъжността и името заради неговата сигурност!Не искам да го злепоставям човека!
Е хайде кажи, че ми стана любопитно Или ми пиши в ЛС, за да не мисли някой че злорадстваме или нещо друго
А списъка го получих с препоръчано писмо чрез Български пощи
- vaness
- Потребител
maria__simova написа:И още нещо искам да кажа!За да не бъда обвинявана че правя някакви истерии или че влизам в някакви филми ще ви кажа че преди няколко дена по скайпа си говорихме с един мой познат който работи в Министерството на вътрешните работи и според мен е на мн добро ниво в йерархията!Искате ли да ви кажа какво ми каза той за АМ или да го запазя за себе си!Не искам да казвам каква му е длъжността и името заради неговата сигурност!Не искам да го злепоставям човека!
Погледни си личните съобщения
- bil_11
- Младши потребител
megan_lb написа:frangolita написа:zxzxxxx успех утре!
Варна, Русе някой няма ли да се похвали с обаждане вече?
Русе - нямаме обаждания!
Варна имате ли новини?
И Варна за сега нямаме обаждания
- frangolita
- Младши потребител
vaness написа:maria__simova написа:И още нещо искам да кажа!За да не бъда обвинявана че правя някакви истерии или че влизам в някакви филми ще ви кажа че преди няколко дена по скайпа си говорихме с един мой познат който работи в Министерството на вътрешните работи и според мен е на мн добро ниво в йерархията!Искате ли да ви кажа какво ми каза той за АМ или да го запазя за себе си!Не искам да казвам каква му е длъжността и името заради неговата сигурност!Не искам да го злепоставям човека!
Е хайде кажи, че ми стана любопитно Или ми пиши в ЛС, за да не мисли някой че злорадстваме или нещо друго
vaness, съжалявам че не си одобрена, почти бях сигурна, че ти ще си една от избраните
Всяко зло, за добро, пожелавам ти успех!
- rrubov
- Младши потребител
Искате ли да ви кажа какво ми каза той за АМ или да го запазя за себе си!
Казвай,казвай
Казвай,казвай
- camperr84
- Младши потребител
rrubov написа:vaness написа:maria__simova написа:И още нещо искам да кажа!За да не бъда обвинявана че правя някакви истерии или че влизам в някакви филми ще ви кажа че преди няколко дена по скайпа си говорихме с един мой познат който работи в Министерството на вътрешните работи и според мен е на мн добро ниво в йерархията!Искате ли да ви кажа какво ми каза той за АМ или да го запазя за себе си!Не искам да казвам каква му е длъжността и името заради неговата сигурност!Не искам да го злепоставям човека!
vaness, съжалявам че не си одобрена, почти бях сигурна, че ти ще си една от избраните
Всяко зло, за добро, пожелавам ти успех!
Благодаря ти Аз още след интервюто предположих, че няма да съм от одобрените. Просто за себе си прецених, че не можах да убедя комисията защо искам да работя в АМ/ незнам дали е защото и аз не бях напълно убедена, че искам /. И все пак съм доволна от постигнатия резултат и продължавам напред! Радвам се за тези, които са успели, но честно. Щом са показали качества, подходящи за митнически инспектор нека имат възможност да ги докажат
- vaness
- Потребител
rrubov който иска да ми напише на лични съобщения и ще му кажа!Най добре така!Ей сега ти пиша личното съобщение!
- maria__simova
- Младши потребител
Знаеш ли, аз мисля че се представих много добре на теста, незнам дали ще стигна до интервю, но ако стигна, все си мисля, че и аз няма да мога да ги убедя, че наистина искам да работя в АМ, защото аз самата за себе си не съм убедена, имам някакви резерви, може би, заради нещата които се говорят и ако наистина са истина, няма да мога да издържа дълго, признавам го пред себе си.
- rrubov
- Младши потребител
Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.
Последна промяна bategenko на 20 Авг 2012, 13:38, променена общо 1 път
- bategenko
- Нов потребител
rrubov написа:Знаеш ли, аз мисля че се представих много добре на теста, незнам дали ще стигна до интервю, но ако стигна, все си мисля, че и аз няма да мога да ги убедя, че наистина искам да работа в АМ, защото аз самата за себе си не съм убедена, имам някакви резерви, може би, заради нещата които се говорят и ако наистина са истина, няма да мога да издържа дълго, признавам го пред себе си.
Поради някои от тези причини и аз не бях убедена. Смея да кажа, че имам и бегли наблюдения върху част от нещата, които се случват в АМ и като се замислих...Може да се окаже наистина, че е е за добро, че не съм си напуснала настоящата работа
- vaness
- Потребител
maria__simova написа:rrubov който иска да ми напише на лични съобщения и ще му кажа!Най добре така!Ей сега ти пиша личното съобщение!
Прати и на мен лично,моля!!!
- camperr84
- Младши потребител
Вие не можете да публикувате мнение толкова рано след миналата публикация. написа:maria__simova написа:rrubov който иска да ми напише на лични съобщения и ще му кажа!Най добре така!Ей сега ти пиша личното съобщение!
Кампер аз ти пращам обаче виж какво ми излиза!Вие не можете да публикувате мнение толкова рано след миналата публикация.
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova написа:Вие не можете да публикувате мнение толкова рано след миналата публикация. написа:maria__simova написа:rrubov който иска да ми напише на лични съобщения и ще му кажа!Най добре така!Ей сега ти пиша личното съобщение!
Кампер аз ти пращам обаче виж какво ми излиза!Вие не можете да публикувате мнение толкова рано след миналата публикаци
Пробвай пак,please
- camperr84
- Младши потребител
Пробвай пак,please[/quote]
готово
готово
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova написа:Пробвай пак,please
готово[/quote]
Напълно съм съгласен с това,което е казал твоя човек.Още повече,че по време на теста видяхте ли къде си пишете името,само на едно място и то е отделно от изпитните работи...
- camperr84
- Младши потребител
camperr84 написа:maria__simova написа:Пробвай пак,please
готово
Напълно съм съгласен с това,което е казал твоя човек.Още повече,че по време на теста видяхте ли къде си пишете името,само на едно място и то е отделно от изпитните работи...[/quote]
Ее то вече само можем да гадаем. Някой беше казал, че ако се съмняваш може да отидеш да провериш своя тест. Нали знаеш, че нагласените хора винаги могат да си ги подменят в последствие със готов предварително попълнен тест. Но това са трудно доказуеми неща
- vaness
- Потребител
vaness написа:camperr84 написа:maria__simova написа:Пробвай пак,please
готово
Напълно съм съгласен с това,което е казал твоя човек.Още повече,че по време на теста видяхте ли къде си пишете името,само на едно място и то е отделно от изпитните работи...
Ее то вече само можем да гадаем. Някой беше казал, че ако се съмняваш може да отидеш да провериш своя тест. Нали знаеш, че нагласените хора винаги могат да си ги подменят в последствие със готов предварително попълнен тест. Но това са трудно доказуеми неща [/quote]
Точно това имах предвид,че могат да се подменят работите...нямам думи просто
- camperr84
- Младши потребител
|
|