начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот Xitap » 17 Сеп 2012, 15:33

tutitut написа:Мерси! Сега имам време до края на седмицата да реша приемам ли предизвикателството :)

Помисли добре, все пак има и риск, доколкото разбрах. А аз си чакам, но явно ще съм от неодобрените, щом вече са звъняли на одобрените. Мейл получи ли?
Е ако не стане, подал съм за София и Свиленград :)
Xitap
Младши потребител

Мнениеот tutitut » 17 Сеп 2012, 15:56

Xitap написа:
tutitut написа:Мерси! Сега имам време до края на седмицата да реша приемам ли предизвикателството :)

Помисли добре, все пак има и риск, доколкото разбрах. А аз си чакам, но явно ще съм от неодобрените, щом вече са звъняли на одобрените. Мейл получи ли?
Е ако не стане, подал съм за София и Свиленград :)

Не, не съм получила мейл, само обаждане. Успех ти желая за София и Свиленград :)
tutitut
Младши потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 16:43

Ех, най-после и аз да си получа активиращия линк :D :D (малко след дъжд качулка, понеже шумотевицата и напрежението покрай интервютата отмина)...
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 17:39

И аз днес получих обаждане от АМ... бройте едно място по-малко за Пловдив :D
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот Xitap » 17 Сеп 2012, 17:46

A в колко часа звъннаха?
Xitap
Младши потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 18:11

Към 13:00ч. На интервютата бях последен, понеже съм с "Ц"...
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот Xitap » 17 Сеп 2012, 18:26

tsvetanoff написа:Към 13:00ч. На интервютата бях последен, понеже съм с "Ц"...

И на теб да кажа Браво!
Радвам се, че има хора, които успяват и споделят успеха си. Пожелавам ти само успехи на теб, и всички приети. Да се надяваме, че един ден ще станем колеги, приятели... и ще пием по една бира. Успех!
Xitap
Младши потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 18:43

Благодаря ти, успех и на теб.
За скептично настроените:Връзки абсолютно никакви нямам, така че явно всичко си зависи от самите вас!
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот tutitut » 17 Сеп 2012, 20:24

На мен малко преди 14ч ми звъннаха, макар да бях първия ден на интервю, може да съм от резервите :)
tutitut
Младши потребител

Мнениеот dundy123 » 17 Сеп 2012, 20:30

Xitap написа:
tutitut написа:Ами аз да се похваля първа, че вече се обаждат на одобрените на интервюто за Митница Пловдив :D

Браво!
dundy123 написа::( Получих обаждане от Аерогара. За съжаление не съм сред одобрените.
Успех на всички назначени и тези, които очакват обаждане. :D

Че и за неодобрените ли звънят?

Звъннаха и ми казаха, че за съжаление не съм избрана.
Попитаха ме дали ще си получа протокола на място или да го пратят по пощата. Затова звънят и на неодобрените предполагам.
dundy123
Младши потребител

Мнениеот igra4a » 17 Сеп 2012, 21:11

Агенция''Митници'' е най-корумпираната структора в държавния апарат!Много ми е интересно как за половин ден можаха да проверят работите на всички допуснати до интервю и съответно да ги уведомят,а иначе им трябват по цели месеци да проверяват тестовете на кандидатите!Мисля,че няма смисъл себеуважаващ се човек да си подава документите в тази институция(няма ли кой да се обади за ходатайстване-работата е ясна за съжаление разбира се)!
igra4a
Младши потребител

Мнениеот zxzxxxx » 17 Сеп 2012, 22:21

Бях решил да не пиша повече тук, но ще го направя за последен път. И аз съм от хората, които са одобрени без никакви връзки. Мога да ви напиша много неща, но тези, които си вярват в световната конспирация, така или иначе ще продължат да си вярват. От тестовете се видя, че едно от качествата, които се изискваха за митнически инспектор беше - интелигентността. Понеже вярвам, че много съфорумци са интелигентни, ще завърша със следната притча -
ТРИТЕ ФИЛТЪРА НА СОКРАТ
Великият древногръцки философ Сократ срещнал свой познат докато минавал през пазара.
- Имам да ти кажа нещо важно – започнал човекът. – Става въпрос за един твой приятел.
- Това е чудесно – отвърнал Сократ, – но не ми казвай все още. Аз прекарвам всичката информация, която получавам, през три филтъра, за да съм сигурен, че действително искам да я знам.
Човекът го изгледал учудено, докато Сократ продължи:
- Първият филтър е истината. Това, което искаш да ми кажеш, видял ли си го лично с очите си?
- Ъъъ, всъщност го чух от един човек – отговорил мъжът, – но на него може да му се вярва.
- Добре, но това не минава първия ми тест, тъй като не знаеш дали е истина – казал Сократ. – Вторият филтър е на добротата. Това, което искаш да ми кажеш за моя приятел, добро ли е?
- Не съвсем. Причината, поради която исках…
Сократ го прекъснал:
- Значи искаш да ми кажеш нещо лошо за мой приятел, което даже не знаеш дали е вярно. Третият филтър е ползата. Онова, което искаш да ми кажеш, ще ми бъде ли полезно по някакъв начин?
- Не мисля. Просто исках да ти го споделя.
- Ами тогава, след като информацията ти не е ясно дали е вярна, не е добра и не ми носи никаква полза, моля те, не ми я казвай – не искам да я научавам. :)
zxzxxxx
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 18 Сеп 2012, 11:58

Някои друг щастливец няма ли за Пловдив,само двама човека ли са одобрени?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот bel_ami » 18 Сеп 2012, 12:38

Много искам да знам дали има някой, който е над 40 години и е одобрен след интервю, при подаване на документите няма изисквания за възрастова граница, но ми се струва, че по време на интервюто има някакво отсяване и предпочитат по-млади, например около 30 годишни :?:
bel_ami
Нов потребител

Мнениеот vaness » 18 Сеп 2012, 12:49

bel_ami написа:Много искам да знам дали има някой, който е над 40 години и е одобрен след интервю, при подаване на документите няма изисквания за възрастова граница, но ми се струва, че по време на интервюто има някакво отсяване и предпочитат по-млади, например около 30 годишни :?:

При приема на документите няма ограничения, но при отсяването на интервюто дори и да има, то е недоказуемо по никакъв начин. Аз мисля, че предпочитат предимно по-млади хора, но ако се справиш добре на интервюто възрастта ти няма да е пречка за назначение :)
Последна промяна vaness на 18 Сеп 2012, 17:37, променена общо 1 път
vaness
Потребител

Мнениеот geritoo » 18 Сеп 2012, 17:34

някой от одобрените може ли да изброи всички документи, които трябва да се представят в човешки ресурси. Благодаря предварителнол
geritoo
Нов потребител

Мнениеот tsvetanoff » 18 Сеп 2012, 19:38

@geritoo: разреши получаването на съобщения!
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот alexandarveliki » 18 Сеп 2012, 20:24

А някой от неодобрените на интервюто за Митница Пловдив да е получил обаждане?Явно подбора е приключил и на одобрените е съобщено но има ли обратна връзка и при отрицателен резултат?
alexandarveliki
Нов потребител

Мнениеот bbboxxx » 18 Сеп 2012, 22:01

geritoo написа:някой от одобрените може ли да изброи всички документи, които трябва да се представят в човешки ресурси. Благодаря предварителнол

Привет на всички съфорумци!
Надявам се с това да бъда полезен на всички одобрени, не само на geritoo
1. Копие на лична карта
2. Копие на диплома за висше образование - титул и допълнение(да се носи и оригинала)
3. Медицинско свидетелство за работа
4. Свидетелство от психодиспансер
5. Свидетелство за съдимост
6. Копие изцяло на трудови книжки (да се носят оригиналите)
7. Копие на военна книжка за служилите мъже - страницата за постъпване и уволняване (да се носи и оригинала)
8. Снимка паспортен формат(носете 2 броя, че не се знае колко точно трябват) :wink:
9. Сертификат за владеене на чужд език
Дано не съм пропуснал нещо, че вече изпитах на собствен гръб какво значи размотаване с бумащина :mrgreen:
Успех на всички!
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот bbboxxx » 18 Сеп 2012, 22:08

girl89 написа:
tutitut написа:
girl89 написа:Здравейте :) имам въпрос: дали при одобрение и започване на работа, по време на 7-месечното обучение се получава заплата и ако да в какъв размер е тя ?
Благодаря предварително за отговора :)

Да, получава се, размерът е същият, какъвто ще бъде и след обучението.

благодаря, дано информацията ти е достоверна :))))

Заплащането на стажантите е уточнено със заповедта за провеждане на конкурса - 600лв. брутно възнаграждение месечно. Махнете си 10% ДОД. След успешното изкарване на обучителният курс може да разчитате на друго заплащане (евентуално увеличение за доказано владеене на език и т.н.) :wink:
bbboxxx
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити