начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Малко Информация

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Малко Информация

Мнениеот Юрист » 15 Фев 2006, 11:08

Здравейте,
завърших право съсвем скоро и реших да започна работа като дознател.Явих се на тест за интелигентност миналата седмица и ми казаха да се обадя след две седмици.Искам да попитам колеги които знаят как протичат следващите изпити - юридически и психологически.Юридическият тест ли е и само върху НПК и НК ли е?А за психологическият може ли да се подготви кандидата или няма сисъл?И последен въпрос - колко време ще отнеме цялата процедура по изпитите,чувал сам че е около 5-6 месеца?Благодаря !!!
Юрист

Мнениеот Гост » 15 Фев 2006, 11:39

Az sam 4uvala,4e ne e mnogo truden iuridi4eskiq test,no bez znaniq ne stava.Sadarjal vaprosi ot NK, NPK i Kriminalistika.Procedurata prodaljava 5-6 meseca,no trqbva psihi4eski da si podgotven,4e se klasirat hora s vrazki, a ne sas znaniq!A ti kaji kakvo vklu4va6e testa po ezikova kultura?Uspeh!
Гост

Мнениеот юрист » 15 Фев 2006, 12:27

тестът по езикова култура съдържа 50 въпроса.Първите 10- да откриете граматически грешки в дадените думи,следващите 10 са логически,следват малко математически въпроси,но общо вэето е лесно.Виж:http// test.clubasrology.net/police.
юрист

Назад към Конкурси, изпити