- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ИЗПИТИ
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ИЗПИТИ
На всички колеги, които ще се явяват на изпита за младши съдии и адвокати, пожелавам добър късмет и най-вече успех след вписването им! Нека да знаят че "ПОБЕДАТА ПРАВИ ЧОВЕКА ЛЕК. СИЛЕН ГО ПРАВЯТ САМО СРАЖЕНИЯТА , А МЪДЪР - ПОРАЖЕНИЯТА."! С уважение от мен marter@lex.bg
- marter
- Потребител
Много вярна мисъл! Аз също скоро се вписах /юни/, но от любов към спорта ще пробвам и тези изпити,защото тези позиции ми са " на сърцето"...адвокатстването ми е между другото, за да не бездействам и да не се отдалечавам от материята Обаче нямам абсолютно никакви връзки и незнам дали няма да си загубя времето Но това е доста изтъркана тема...Успех на всички колеги! Трябва да победим!
- dil_d
- Младши потребител
Лошото е, мили колеги, че едва когато минат 15-20 години, се сещаш и си казваш : - Абе аз май се прецаках!
Възможен е и обратният вариант!...
Възможен е и обратният вариант!...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Аз не вярвам, че всички позиции са абсолютно заети. Наистина в последните дни като слухове вървят абсурдни суми, но според мен това са измислици на тези, които мислят, че са голяма работа, а накрая са се провалили. Имам приятел, който ще се явява, но той отива почти като обречен. Според мен, щом искате да ставате съдии, трябва да дадете всичко от себе си, което обаче също може да не е достатъчно, защото там ще се явят всички, които нямат друга работа и са се готвили половин година /а някой - повече/. Така че - горе главата и напред.
Колкото до изпита за адвокати - юни месец се явих на него. Не мисля, че е нещо, което заслужава да се коментира. Общо взето - за да го вземеш, трябва да имаш елементарна правна култура.
Колкото до изпита за адвокати - юни месец се явих на него. Не мисля, че е нещо, което заслужава да се коментира. Общо взето - за да го вземеш, трябва да имаш елементарна правна култура.
- a_kostadinov
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|