- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Кой
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ще намерите в дискусия за една брошка тук във форума, явно на питащият за брошката също му е трябвала страница и половита. . .
- edit
- Потребител
Защо този казус натрапчиво ми напомня един друг - относно някаква тъпа брошка?
Върви при адвокат и си плати за консултацията!
Върви при адвокат и си плати за консултацията!
- d_d
- Потребител
Здравейте,
Този казус с картината вече е поставян в във форума и лично аз съм отговорял на него. Потърсете го. След него излезе ремикс версия с " брошка ".
УСПЕХ !
Този казус с картината вече е поставян в във форума и лично аз съм отговорял на него. Потърсете го. След него излезе ремикс версия с " брошка ".
УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Не ми е работа да Ви уча, но ми се струва, че пропускате едно много важно нещо: днес някой ще Ви реши казуса за изпита, но утре в живота кой ще Ви го реши? Трябва да се научите да мислите логично, и така ще излизате от всякакви ситуации. По всички предмети. Затова си седнете сам/а и помислете: какъв договор са сключили лицата, трябвало ли е да бъде писмен, кои са условията за действителност на сделките - вж ЗЗД, за доказване какъв документ трябва да имат страните - разписка ли, що ли. и т.н. Нищо сложно няма. проверете -има ли човекът право на задържане на вещта до изплащане на разноските, кои вещи могат да се задържат. Във всеки случай, до каквото и решение на казуса да стигнете, е нужно да си го защитие. това е основата на правосъдната ни система. Защото всяка страна си има теза и тя трябва да може да се аргументира. И мисля, че преподавателят Ви ще е по-доволен от отговора Ви, ако сами сте си го направили, дори да е грешен, отколкото да седнете да им разтягате разни лафове, с които и Вие не сте наясно. Това е .
- ekostova
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|