начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Кой

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот edit » 21 Ное 2006, 23:36

ще намерите в дискусия за една брошка тук във форума, явно на питащият за брошката също му е трябвала страница и половита. . . :lol: :lol: :lol:
edit
Потребител

Мнениеот d_d » 21 Ное 2006, 23:40

Защо този казус натрапчиво ми напомня един друг - относно някаква тъпа брошка?

Върви при адвокат и си плати за консултацията!
d_d
Потребител

Мнениеот d_d » 21 Ное 2006, 23:43

Извинявай edit , докато гопиша си изпратил твоя пост!
d_d
Потребител

Мнениеот monteskio » 22 Ное 2006, 00:30

Здравейте,

Този казус с картината вече е поставян в във форума и лично аз съм отговорял на него. Потърсете го. След него излезе ремикс версия с " брошка ".

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот ekostova » 22 Ное 2006, 10:34

Не ми е работа да Ви уча, но ми се струва, че пропускате едно много важно нещо: днес някой ще Ви реши казуса за изпита, но утре в живота кой ще Ви го реши? Трябва да се научите да мислите логично, и така ще излизате от всякакви ситуации. По всички предмети. Затова си седнете сам/а и помислете: какъв договор са сключили лицата, трябвало ли е да бъде писмен, кои са условията за действителност на сделките - вж ЗЗД, за доказване какъв документ трябва да имат страните - разписка ли, що ли. и т.н. Нищо сложно няма. проверете -има ли човекът право на задържане на вещта до изплащане на разноските, кои вещи могат да се задържат. Във всеки случай, до каквото и решение на казуса да стигнете, е нужно да си го защитие. това е основата на правосъдната ни система. Защото всяка страна си има теза и тя трябва да може да се аргументира. И мисля, че преподавателят Ви ще е по-доволен от отговора Ви, ако сами сте си го направили, дори да е грешен, отколкото да седнете да им разтягате разни лафове, с които и Вие не сте наясно. Това е .
ekostova
Потребител

Мнениеот Viona0311 » 22 Ное 2006, 22:11

Немога да намеря казус за брошка, нито пък за картината....Благодаря за съвета и отговорите:)
Viona0311
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити