начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

veshtno pravo-izpit

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

veshtno pravo-izpit

Мнениеот ani4ka » 28 Яну 2007, 14:23

Imam izpit utre pri prof.Vladimir Petrov po veshtno pravo i summeko kazano pritesnena...Kolegi daite nqkakva info kak mi nava izpita, imam nujda ot uteha 4e ne e 4ak tolkova trudno :(
ani4ka
Нов потребител

Мнениеот batchvarov » 28 Яну 2007, 15:13

Абе тва ли бил проблема- изпит при проф. Петров по вещно :lol: Това е най-лесното и смешно нещо за един студент. Аз например навремето не бях прочел и един ред, защото знаех как минава. Пък и имаш само един ЗС, дето нестига че е лесен, ами и се чете за половин час. Виж, след няколко годинки, като стигнах до държавните се проклинах за тогавашния ми мързел и ми излезе през носа тва вещно. Той и там писа само петици и шестици на тия, дето му се паднаьа в комисията, пък аз се чудех от кое дере да докарам вода на Калайджиев :evil:
Така че професора е най- приемлив и желан вариант за всеки студент, стига нещо да не си е променил навиците- моя изпит по вещно бе все-пак преди пет години
batchvarov
Нов потребител

Мнениеот ani4ka » 28 Яну 2007, 15:26

emi da az dokolkoto 4uh mojelo da se prepisva, daval 1 ot nqkolko svoi "liubimi vuprosi" pi6el 6estici..ama mi zvu4i po4ti mitologi4no...napravo ne mi se vqrva- tvurde hubavo e za da e istina :roll:
ani4ka
Нов потребител

Мнениеот batchvarov » 28 Яну 2007, 16:27

Истина е :lol: -даваше право на собственост три години поред. А после май го сменил нещо, ама изпита си е все писмен. Даже аз и едни колеги си излязохме и отидохме да преписваме в едно кафе- хем пиеш кафенце, хем пушиш цигарка, хем си на изпит. Идилиика :lol: И всички имаха шест, без мене- аз бях направил серия от 6 поредни петици от предни сесии и на човека явно му станало неудобно да я разваля :lol: Серията продължи още година и половина, преди да я развали Средкова- толкова много ми хареса нейния изпит, че се явих два пъти... И пак изкарах общо пет от двата пъти :lol:
Айде, успех утре
batchvarov
Нов потребител

Мнениеот ani4ka » 28 Яну 2007, 17:18

hahahh qko :D emi az zasega sum navurzala edna seriika ot 6esti4ki, nadqvam se i utre da mine dobre :D mersi za infoto
ani4ka
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити