След като за пореден път бях нечовешки обслужена от секретарката на Юридическия Факултет на СУ г-жа Агова, реших да потърся правата си. Кого мога да сезирам и би ли имало някакъв положителен резултат?
Въпросната Госпожа винаги намира повод да се заяде с мен.А днес бях заплашена, че няма да бъда записа догодина в последен курс.
Ако има и други засегнати от поведението на Госпожата пишете ми на popowa@gazeta.pl
- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нечовешко отношение
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Не се сърдете на Агова! Тя е част от фолклора на СУ. След години ще се смеете с колеги - "... а помните ли Агова, а?". Ще Ви запише в следващ курс, спокойно, стига да сте си взели изпитите.
- aglaia
- Младши потребител
с колегите няма да се смеем те са при друга секретарка, само чуждестранните юристчета се паднахме при нея. Това явно е наказанието, че сме си помислили да следваме в СУ
- popowa
- Младши потребител
Агова?! Още ли е там? Аз имах подобни проблеми с нея преди доста време и ето какво ще ви посъветвам:
Купете и шоколадови бонбони, кола, кафе или нещо такова, хванете я когато е сама, извинете и се за неприятностите, които и създавате, ако трябва и кажете че сте глупава и неориентирана и че лошите ви отношения са такива изцяло заради вас и я помолете смирено за помощ
Този подход ми беше препоръчан докато следвах преди десетина години от по-опитни колеги. Работи безотказно и единственото, което ще загубите е част от самолюбието си, което всички ние като юристи притежаваме в излишък.
Купете и шоколадови бонбони, кола, кафе или нещо такова, хванете я когато е сама, извинете и се за неприятностите, които и създавате, ако трябва и кажете че сте глупава и неориентирана и че лошите ви отношения са такива изцяло заради вас и я помолете смирено за помощ
Този подход ми беше препоръчан докато следвах преди десетина години от по-опитни колеги. Работи безотказно и единственото, което ще загубите е част от самолюбието си, което всички ние като юристи притежаваме в излишък.
- dgeorgiev
- Потребител
:D Благодаря за съвета
Номерът с бонбоните вече не минава или с възрастта г-жа Агова е развила склероза.Вече носих бонбони.Кафе и кола още не съм:) Явно от приемането ни в ЕС се е променила практиката. Очаквам други предложения, нещо за сплашване на университетския обслужващо, технически, административен персонал Това все пак им е работата
- popowa
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|