- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши публични изпълнители
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Конкурс за младши публични изпълнители
Здравейте!
Искам да попитам някой явявал ли се е на такъв конкурс и в какво се състои тестът-с отворени и/или затворени въпроси е, как протича интервюто, за колко време излизат резултатите?!
Знам, че наскоро в АДВ София се е провеждал такъв-МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ!
БЛАГОДАРЯ!!!
Искам да попитам някой явявал ли се е на такъв конкурс и в какво се състои тестът-с отворени и/или затворени въпроси е, как протича интервюто, за колко време излизат резултатите?!
Знам, че наскоро в АДВ София се е провеждал такъв-МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ!
БЛАГОДАРЯ!!!
- viki_viki
- Младши потребител
Ако е тест, съгласно една наредба (за конкурсите за назнач. на държ. служители) той може да бъде само със затворени въпроси с един верен отговор - публичните изпълнители в АДВ са държавни служители.
-
portokal - Старши потребител
Публичен изпълнител
И аз моля, ако някои знае нещо за тези конкурси да ми пише, както и ако може да ми доразясните, какво по-точно е затворен тест. За първи път ми е.
- zveti1980
- Младши потребител
следете този сайт http://www1.government.bg/ras/konkursi/index.html и ще сте информирани за конкурсите.
- titin
- Потребител
Колеги, утре ми предстои да се явявам на такъв конкурс. Моля ако някой вече има подобен опит да сподели - какво представлява самия тест, колко време продължава, могат ли да се ползват законите?
- cvete1
- Младши потребител
Теста за младши публичен изпълнител съдържа около 20 въпроса. Всички са от затворен тип - въпрос и няколко възможни отговора, от които отбелязваш верния. Над определен брой верни отговори /15 май?/ издържаш теста и минаваш на интервю.
- farner
- Нов потребител
Моля ако някой знае какви за въпросите на интервюто да сподели!
Чух че се задавали определен брой еднакви за всички въпроси, но не знам какви. Примерно има ли теоретични въпроси?
Чух че се задавали определен брой еднакви за всички въпроси, но не знам какви. Примерно има ли теоретични въпроси?
- mari
- Младши потребител
A някой знае ли, дали е излезнало класирането и къде може да се провери, защото това с пощите не ми вдъхва много доверие.
- cvete1
- Младши потребител
cvete1 написа:A някой знае ли, дали е излезнало класирането и къде може да се провери, защото това с пощите не ми вдъхва много доверие.
Ами по принцип според наредбата резултатите се получават от кандидата по пощата, по факс или лично. Последната възможност, според мен, означава, че спокойно можеш да звъннеш в АДВ и ако са готови резултатите, да отидеш на място да си ги получиш, за да не чакаш по пощата.
- farner
- Нов потребител
konkursa e palna parodia!Parvo testa i intervuto se sastoqha v edin i sa6ti den!Estestveno nqkoi ot prisastva6tite znaeha,a drugi nqma6e ot kade!Na vaprosa na kakvo da se gotvim v agenciata otgovoriha - DOPK i GPK,a ima6e vaprosi ot strukturata na Agenciata.Edin ot u4astnicite ima6e ikonomi4esko,a ne uridi4esko obrazovanie,a az razbrah ot obqvata 4e e za uristi!Sa6tiqt be6e dopusnat do testa i go vze!Kakvo pove4e da Vi kaja za tazi parodiq na izpit!
- rori1982
- Нов потребител
И аз да споделя нещо повече - явно в нашата държава печелят само тези с връзките. Мислех си, че поне за конкурс с толкова ниско възнаграждение нещата ще са по - различни. Но уви! Изумих се, че се получи толкова голям сбъсък на интереси. И познайте кой спечели.
Някой от колегите бяха изкарали на теста 5,50 , а други - 3,00. От крайното класиране прави впечетление голямата разлика в оценяването - при условия,че ставаше въпрос за едни и същи елементарни въпроси от рода - къде сте завършили и какви са мотивите за кандидатстване. Е спечелиха тези с 3 - ките. Поздравявам Агенцията за държавни вземания. Наеха си много кадърни кадри.
Явно знанията, труда, усилията, амбицията са качества, които не се оценяват.
Питам се докога?!!!!!!!
Някой от колегите бяха изкарали на теста 5,50 , а други - 3,00. От крайното класиране прави впечетление голямата разлика в оценяването - при условия,че ставаше въпрос за едни и същи елементарни въпроси от рода - къде сте завършили и какви са мотивите за кандидатстване. Е спечелиха тези с 3 - ките. Поздравявам Агенцията за държавни вземания. Наеха си много кадърни кадри.
Явно знанията, труда, усилията, амбицията са качества, които не се оценяват.
Питам се докога?!!!!!!!
- cvete1
- Младши потребител
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|