Ne znam veche kogo da pitam, taka che schte sam Vi blagodarna za vsqka informaciq.
Znae li nqkoi koga schte ima data za praktiko-teoreticheski izpit?
Blagodarq predvaritelno !
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
pomognete molq
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: pomognete molq
Копирам ти тук съобщението, поставено на страницата на министерство на правосъдието http://www.mjeli.government.bg/exam.htm
СЪОБЩЕНИЕ
Министерство на правосъдието съобщава на заинтересованите стажант-юристи, подали молба до министъра на правосъдието за явяване на изпит през месец януари 2003 г., че през настоящия месец няма да проведе изпит за придобиване на юридическа правоспособност.
Министерство на правосъдието прави всичко възможно отложеният изпит за тези стажант-юристи да се проведе до края на месец февруари 2003 г., по ред и условия, регламентирани със Закона за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт в съответствие с Решение №13/16.12.2003 г. на Конституционния съд на Република България.
[%sig%]
СЪОБЩЕНИЕ
Министерство на правосъдието съобщава на заинтересованите стажант-юристи, подали молба до министъра на правосъдието за явяване на изпит през месец януари 2003 г., че през настоящия месец няма да проведе изпит за придобиване на юридическа правоспособност.
Министерство на правосъдието прави всичко възможно отложеният изпит за тези стажант-юристи да се проведе до края на месец февруари 2003 г., по ред и условия, регламентирани със Закона за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт в съответствие с Решение №13/16.12.2003 г. на Конституционния съд на Република България.
[%sig%]
- znajko
През февруари със сигурност няма да има. За март трябва да се проверява допълнително. Иначе се провеждат винаги в петък, така че всеки понеделник започвате да звъните в министерството и да питате
- 666666
- Младши потребител
Най вече не забравяйте да звъните всеки понеделник, а ако сте от провинцията си пригответе и солидна сума за телефонна сметка, защото какви юристи ще бъдете, ако не можете да сия платите!?!?!??
- hebigatsu
- Активен потребител
Blagodarq za informaciqta!
Stranicata na Ministerstvoto q proverqvam ot nachaloto na fevruari i ot togava zvanq i na telefona v Ministerstvoto.Poslednoto koeto lubezno mi obqsniha ot tam v ponedelnik e zitiram : dokato ne se prieme otnovo Zakona za sadebnata vlast nqmalo da ima data za izpit!!!!!
Stranicata na Ministerstvoto q proverqvam ot nachaloto na fevruari i ot togava zvanq i na telefona v Ministerstvoto.Poslednoto koeto lubezno mi obqsniha ot tam v ponedelnik e zitiram : dokato ne se prieme otnovo Zakona za sadebnata vlast nqmalo da ima data za izpit!!!!!
- Molly
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|