- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДАТА ЗА ПРАКТИКО-ТЕОРЕТИЧЕН ИЗПИТ
|
|
65 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
ДАТА ЗА ПРАКТИКО-ТЕОРЕТИЧЕН ИЗПИТ
OЧАКВАЙТЕ ПРАКТИКО-ТЕОРЕТИЧЕН ИЗПИТ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!!!!
МОЖЕ ДА Е ДОРИ И ДРУГИЯ ПЕТЪК ;)))))))))))))
ТАКА ЧЕ -СТЯГАЙТЕ СЕ ;))))))))))
МОЖЕ ДА Е ДОРИ И ДРУГИЯ ПЕТЪК ;)))))))))))))
ТАКА ЧЕ -СТЯГАЙТЕ СЕ ;))))))))))
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
Re: ДАТА ЗА ПРАКТИКО-ТЕОРЕТИЧЕН ИЗПИТ
Колеги, някой от Вас има ли информация кога се очаква да бъде обнародван Закона за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт?
Ако е вярна информацията, която масмедиите отразиха, че в понеделник (7 юли) ще има извънреден брой на ДВ, в който този закон да бъде обнародван, мислите ли че практико-теоретичния изпит може да бъде насрочен до края на същата седмица?!
Ако е вярна информацията, която масмедиите отразиха, че в понеделник (7 юли) ще има извънреден брой на ДВ, в който този закон да бъде обнародван, мислите ли че практико-теоретичния изпит може да бъде насрочен до края на същата седмица?!
- viki 1
имам информация от сигурен източник, че са помолили ръководството на ВАС да има готовност да изпрати хора в най-скоро време...изпитите се провеждат в петък, следователно най-близката възможна дата е тогава, за това колко е вероятна всеки сам си прави изводите :))))))))
- Анастасия
Abe kolegi, kak gi broite tezi dni za izpita?
DW-k izliza wuw wtornik, shto vjarwate na westnizite, deto kwo li ne pishat? Spored Zakona za izmenenie i dopulnenie na ZSW datata za izpit trjabwa da se objawi pone 3 dni predi izpita. A nezabrawjaite che Ministura na "PRAWOSUDIETO" trjabwa da izdade naredba za uslowiqta i reda na prowevdane na praktiko-teoreti4nija izpit. Kak ja wigdate taja da stane predi sledwa6ija ponedelnik- 14-ti jyli!?!?!?
Ei, ama golemi optimisti ste, ne wijdate li 4e wsi4ko e ne4estna igra na drebni politikant4eta....:(((
A i kwo kato naprawjat izpita- te ako predwaritelno sa re6ili da orejat horata, kolko i koi mislite 6e go wzemat?!
DW-k izliza wuw wtornik, shto vjarwate na westnizite, deto kwo li ne pishat? Spored Zakona za izmenenie i dopulnenie na ZSW datata za izpit trjabwa da se objawi pone 3 dni predi izpita. A nezabrawjaite che Ministura na "PRAWOSUDIETO" trjabwa da izdade naredba za uslowiqta i reda na prowevdane na praktiko-teoreti4nija izpit. Kak ja wigdate taja da stane predi sledwa6ija ponedelnik- 14-ti jyli!?!?!?
Ei, ama golemi optimisti ste, ne wijdate li 4e wsi4ko e ne4estna igra na drebni politikant4eta....:(((
A i kwo kato naprawjat izpita- te ako predwaritelno sa re6ili da orejat horata, kolko i koi mislite 6e go wzemat?!
- dono
Промените в ЗСВ не предвиждат издаване на наредба за условията и реда на провеждане на изпита - нали точно заради това КС отмени част от чл. 163. Сега цялата процедура за изпита е включена в самия закон, така че министърът няма какво да чака!
- Събудете се
Колеги, злите езици шушнат, че се изготвя нов конспект за изпита? Някой чул ли е подобно нещо?
- вики
Да, но не и за нас. Няма време да готвят нов конспект. То не им се занимава въобще с изпита, така че засега ще карат по стария конспект.
- ДНВ
Da se nadiavame pone, che izpit shte ima, i che sashtia shte bade proveden kakto dosega.
Niama da e chestno da ni iznenadat i s nov konspekt.
Neka ne zabraviame, predi kolko vreme izgybihme navika si da se iaviavame na izpiti (sirech da si pripomnim koga se diplomirahme). Neka si pripomnim i na kakvo ni naychi i pomnim li vse oshte neshto ot "naychenoto" prez t.nar "STAJ ZA PRIDOBOVANE NA JYRIDICHESKA PRAVOSPOSOBNOST". Neka ne zabraviame i potapkanoto ni samochyvstvie, izhabenite prez vsichki tezi mesezi nervi, i razbitite ni iljyzii za tai blenyvanoto ot nas svetlo badeshte.
Ama i az za kakva chestnost vi govoria!? Hora, koito niamat savest ne mogat da izpitvat i ygrizenia po otnoshenie na nechestnoto si otnoshenie kam drygite....
Niama da e chestno da ni iznenadat i s nov konspekt.
Neka ne zabraviame, predi kolko vreme izgybihme navika si da se iaviavame na izpiti (sirech da si pripomnim koga se diplomirahme). Neka si pripomnim i na kakvo ni naychi i pomnim li vse oshte neshto ot "naychenoto" prez t.nar "STAJ ZA PRIDOBOVANE NA JYRIDICHESKA PRAVOSPOSOBNOST". Neka ne zabraviame i potapkanoto ni samochyvstvie, izhabenite prez vsichki tezi mesezi nervi, i razbitite ni iljyzii za tai blenyvanoto ot nas svetlo badeshte.
Ama i az za kakva chestnost vi govoria!? Hora, koito niamat savest ne mogat da izpitvat i ygrizenia po otnoshenie na nechestnoto si otnoshenie kam drygite....
- pipi
- Нов потребител
Nqkoi obajdal li se e v kazelarijata na Ministerstvo na pravosudieto da polychi informazija za izpita?!
Tolkova sa dezinformirani tam gorkite, che napravo mi e jal za tjah. Slygitelkite se pitat edna dryga i sami ne znajat kakvo da otgovorjat... Porednata jalka kartinka. Eh, shto li veche nishto ne moje da me iznenada...
Eh, dokoga taka shte ja karame, GOSPODA YPRAVLJAVASHTI?!?!?!?
Tolkova sa dezinformirani tam gorkite, che napravo mi e jal za tjah. Slygitelkite se pitat edna dryga i sami ne znajat kakvo da otgovorjat... Porednata jalka kartinka. Eh, shto li veche nishto ne moje da me iznenada...
Eh, dokoga taka shte ja karame, GOSPODA YPRAVLJAVASHTI?!?!?!?
- VUZMYTEN
Преди септември едва ли ще има изпит,до преди 3 дни се чудехме дали до края на година ще има сега изведнъж...другия петък,стъпете на земята колеги.А още по другия петък ще наденем тогата на конституционни съдии....
- Миро
конкурс
Дата за изпит няма, о има дата за конкурс за магистрати - 02.09.
В ДВ от 04.07 са обявени конкурси за съдии, прокурори и следователи.Срокът за подаване на документи е 14-дневен от датата на обнародване на съобщението, т.е срокът за подаване на документи изтича на 17.07. Дали в този срок ще има изпит?
В ДВ от 04.07 са обявени конкурси за съдии, прокурори и следователи.Срокът за подаване на документи е 14-дневен от датата на обнародване на съобщението, т.е срокът за подаване на документи изтича на 17.07. Дали в този срок ще има изпит?
- anwalt
Колеги, радвам се, че най-после има някакво раздвижване около тъй дълго очакваната дата за изпит. Честито на всички. Дано само да не обявят изпита от днес за утре, защото ние- колегите, които ще трябва да се предвижим от по-далечните точки на провинцията до София, където ще се състои изпита, ще имаме нужда поне от 2 дни, за да се подготвим за път и да стигнем. Но важното е да има изпит!
- АБВ
E, kolegi, 6e ima li dnes izwanreden broi na DW-k ili ne!?
- dono
Днес - не ! Утре ще излезе редовния бро на ДВ.
- margaret
- Младши потребител
Kolegi, nqkoi moje li da mi copy-paste-ne proslovutia star konspekt za izpita ili da mi kaje kyde da go namerq online, che offline v momenta ne moga da se dobera do nego po red prichini? Merci!
- zavyrshila
Kolegi, haide da posmjatame!
Ako dnes ne obnarodvat zakona v izvunreden broi na DV, a go obnarodvat- ytre, v redovnija my broi, pri spazvane na chl.165, al.2 ot sushtija, spored koito "...Denjat, chasut i spisukut na dopysnatite do izpit stajant- jyristi se objavajvat v tri dneven srok predi datata na provejdaneto na izpita v Ministerstvo na pravosudieto i se objavjavat na ofizialnata my straniza v Internet", mislite, che izpita moje da bude proveden v petuk?
Po moite izchislenija izpit shte ima nai-rano v ponedelnik. Molja tezi ot vas, koito tvurdjat che izpit moge da ima i v petuk, da mi objasnjat kak izchislavat tri dnevnija srok, za koito govori zakona. Blagodarja predvaritelno.
Ako dnes ne obnarodvat zakona v izvunreden broi na DV, a go obnarodvat- ytre, v redovnija my broi, pri spazvane na chl.165, al.2 ot sushtija, spored koito "...Denjat, chasut i spisukut na dopysnatite do izpit stajant- jyristi se objavajvat v tri dneven srok predi datata na provejdaneto na izpita v Ministerstvo na pravosudieto i se objavjavat na ofizialnata my straniza v Internet", mislite, che izpita moje da bude proveden v petuk?
Po moite izchislenija izpit shte ima nai-rano v ponedelnik. Molja tezi ot vas, koito tvurdjat che izpit moge da ima i v petuk, da mi objasnjat kak izchislavat tri dnevnija srok, za koito govori zakona. Blagodarja predvaritelno.
- VUZMYTEN
Мога да ти изпратя стария конспект на факс . Дай номер!
- margaret
- Младши потребител
moge li da se proweriat spisycite za prowegdane na izpita i ako moge kade i kak 10x predwaritelno
- radev
- Нов потребител
Обадих се в редакцията на ДВ и ми казаха, че няма извънреден брой за обнародване на ЗСВ. Съответно "възмутеният" колега е прав, че ако публикуват ЗСВ утре и влезе в сила в деня на обнародване, би трябвало изпит да има най-рано в понеделник. Следете страницата в Internet.
- Събудете се
Колеги, наистина ли смятате, че може да има изпит в петък и изобщо този месец?! Е, аз не съм чак такава оптимистка! Мисля си, че всъщност никой не бърза с обнародването на измененията (а и защо ли?), а и на страницата на Министерството пише, че могат да проведат изпит 10 дни след влизане на измененията в сила! Това нищо ли не ви говори? 100% съм сигурна, че ще искат да направят и нов конспект. Да не забравяме съдебната ваканция и отпускното време (как ще сформират комисии?). Така че да не се залъгваме, че някой се е притеснил за нас и се е разбързал да си свърши работата заради нас! Е, дано все пак поне веднъж ни изненадат приятно!
- els
- Младши потребител
65 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|