начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА ОБЖАЛВАМЕ КОНКУРСА

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА ОБЖАЛВАМЕ КОНКУРСА

Мнениеот жалбоподател » 27 Окт 2003, 22:24

Предлагам ви в този форум да се разберем ще обжалваме ли и да си разменим e-mail, чрез които да си кореспондираме по конфенденциален начин.
жалбоподател

Re: ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА ОБЖАЛВАМЕ КОНКУРСА

Мнениеот karo-истинският » 27 Окт 2003, 22:38

Колега, трябва да бързате, защото след обявяване на решението за определените за спечелили конкурса тече краткия седем дневен срок.
Не зная дали сте сериозен, защото г-н Петър Таков явно си остана лъв с заешко сърце. как ще ме убедите, че сте мъжко момче:))))))))
karo-истинският

Re: жалбоподател

Мнениеот karo-истинският » 27 Окт 2003, 23:04

Пиши ми на този e-mail: vkkrumov@yahoo.com
karo-истинският

Re: karo-истинският

Мнениеот жалбоподател » 27 Окт 2003, 23:11

Прощавай, Каро, разменил съм местата на автора на съобщението и адресата. Не исках да използвам твоя ник.
жалбоподател

Мнениеот Петър Таков » 28 Окт 2003, 11:30

Каро-истинският,

ти явно имаш някакъв проблем с мен, който предпочиташ да обсъждаш с другите. Вместо да ме квалифицираш по такъв комичен начин, можеш да се опиташ да си попълниш познанията в областта на правото, да се заредиш с нови и не толкова смешни аргументи и да се върнеш да си довършим разговора.

Може би ще ми припомниш къде точно съм казал, че имам намерение да обжалвам конкурса. За теб специално направих изключение и ти казах и защо нямам такова намерение.

С две думи - дръж се прилично, моето момче - behave!!

P.S. И седни да попрочетеш нещо.
Петър Таков

Re: жалбоподател

Мнениеот Петър Таков » 28 Окт 2003, 11:38

За теб имам само една дума - КОНФИДЕНЦИАЛЕН.

Успех на конспирацията!!
Петър Таков

Мнениеот karo » 28 Окт 2003, 21:11

Простете ми г-н Таков,
никога не съм Ви подценявал, Вие сте добър юрист, но ми звучяхте като решителен човек, уверен в своята правота - да обжалвате този конкурс. Простете ми - аз съм виновен за заблудата, в която явно съм изпаднал. А относно моите правни познания - не разбирам Вашата закачка.:)))))) С любопитство ще чакам да ме просветлите.
karo
Потребител

Назад към Конкурси, изпити