начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Идентификация на размера на престъплението

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Идентификация на размера на престъплението

Мнениеот Фалшификатор » 07 Фев 2004, 10:52

Мога ли да "замета следите" за идентификация на размера на престъплението, като при фалшификация на документи (или пари) променям непрекъснато номера и до известна степен изображението (това е лесно осъществимо при съвременната техника)? Ще отбележа, че материалите (бои, хартия) и инструментите са стандартни и се ползват от много потребители, като често се сменят.

Благодаря предварително! Ако трябва, ще си платя (с истински пари) за консултацията!
Фалшификатор

Re: Идентификация на размера на престъплението

Мнениеот wer » 07 Фев 2004, 17:19

Toia e za zatvora.
Koito mu pomaga-sashto.
wer

Re: Идентификация на размера на престъплението

Мнениеот donna2 » 07 Фев 2004, 17:25

изтрийте го
donna2
Потребител

Ако ме изтриете, нарушавате конституционните ми права

Мнениеот Фалшификатор » 08 Фев 2004, 01:36

И вие сте по– за затвора, защото ще сте извършили деянието, а аз само изследвам проблема, който така или иначе ще възникне (ако вече не е възникнал) пред "правораздавателите". "Бий детето преди да е счупило стомната!" (Л.Каравелов).
Фалшификатор

Re: Ако ме изтриете, нарушавате конституционните ми права

Мнениеот Христозов » 09 Фев 2004, 17:40

Защо ще изтривате човека ?В края на кращата е единствения който иска да си плати за съвета ! А , че трябва да се плати , трябва! Винаги съм казвал , че адвокатите чрез своите хонорари могат да бъдат най-голямата санкция за един нарушител.
Христозов

Христозов, Вие сте Велик!

Мнениеот Фалшификатор » 09 Фев 2004, 23:23

Как мога да се срещна с Вас? Да не ми пробутате някоя явка в НСлСлужба!!
Фалшификатор

Назад към Наказателно право