начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

пробация

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

пробация

Мнениеот alekzandra » 03 Май 2007, 11:33

Здравейте колеги!Казуса ми е следния: имам клиент на когото наложиха "пробация"включваща:задължителната регистрация, срещи с проб. служител, ограничение в свободното предвижване и безвъзмезден труд в полза на държавата. От присъдата са изминали 1г. и 4 месеца и остават 8месеца.....Въпроса ми е възможно ли е срещите с проб. служител-подписването от ежедневно да премине в седмично?Имах кратък разговор с наблудаващия проб. но отговора беше "НЕ" , тъй като има ограничение в свободното предвижване.... Предварително благодаря на всички които ми отговорят...
alekzandra
Нов потребител

Re: пробация

Мнениеот eleonora_petrova » 03 Май 2007, 22:28

Здравей alekz!Подобен въпрос възникна съвсем наскоро и при един колега,отговорът също беше НЕ.
Мерките се налагат заедно или поотделно.Щом имате(=вашият клиент) ограничение в свободното придвижване,аз също мисля,че е невъзможно!
Но това е само моето мнение :wink:
eleonora_petrova
Младши потребител

Назад към Наказателно право