ЗДРАВЕЙТЕ! МНОГО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ОТ ФОРУМА ДА МИ ПОМОГНЕ СЪС СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ!
ПРЕДИ ТРИ ДНИ В МАГАЗИН БИЛЛА ПАДНАХ И СИ СЧУПИХ МНОГО ЛОШО РЪКАТА-РАМОТО. ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМАШЕ РАЗЛЯТО ОЛИО ПО ПОДА, КОЕТО НИКОЙ НЕ СИ БЕШЕ НАПРАВИЛ ТРУДА ДА ПОЧИСТИ! ИСКАМ ДА СЪДЯ БИЛЛА ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА СРЕДНА ИЛИ ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, ПОРАДИ НЕМЪРПЛИВОСТ ОТ СТРАНА НА СЛУЖИТЕЛИ НА БИЛЛА! ОПРЕДЕЛЕНА МИ Е ВРЕМЕННА НЕТРУДОСПОСОБНОСТ ОТ 2 МЕСЕЦА И ЗА МЕНЕ ВСИЧКО ТОВА КОСТВА МНОГО БОЛКА, ЕМОЦИОНАЛНА ТРАВМА И ПАРИ. МНОГО МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ И НАЙ ВАЖНОТО ДАЛИ ИЗОБЩО ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЗАХВАНА С ТОВА! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО
- Дата и час: 29 Ное 2024, 13:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Разбира се, че има смисъл. Обърни се към адвокат и го запознай с целия случай.
Миналата година адвокатската къща, в която работя имаше подобен случай (но пострадалия беше дете)и спечелихме делото.
Успех
Миналата година адвокатската къща, в която работя имаше подобен случай (но пострадалия беше дете)и спечелихме делото.
Успех
-
Magnollia - Потребител
Това олио може да е разлято и от клиент 1 мин преди да се подхлъзнете.
Не можете да съдите Била на такова основание,защото иначе ще задължат хипермаркетите да носим каски.
Не вземайте мнението ми под предвид-аз съм студент!
Към Magnollia
Аналогия в Наказателното право,както сама знаете-не съществува!
Не можете да съдите Била на такова основание,защото иначе ще задължат хипермаркетите да носим каски.
Не вземайте мнението ми под предвид-аз съм студент!
Към Magnollia
Аналогия в Наказателното право,както сама знаете-не съществува!
- Гост
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|