начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Заключиха ми колата.Помощ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заключиха ми колата.Помощ

Мнениеот bmwteam » 30 Окт 2007, 14:50

Здравейте,преди 6 месеца ми заключиха една кола.В последстве се оказа ,че всичко си е наред просто документите са били преведени грешно и за това ми я взели.Днес ми се обажда прокура и ми казва всичо е оправено,ела да си я вземеш.Аз радостен отивам до там,но се оказва.че трябва да знам под какъв номер се води в прокуратурата.Отивам при следователя и той ми дава някакъв номер,100 пъти го питах това ли ми трябва,той да.Айде пак към прокуратурата,но се оказва че оня ми е дал номера на преписката и не ми върши работа.Връщам се обратно в районното и следователя ми казва първо че не знаел какъв е той номер.За пореден път отвам към прокуратурата и прокурора ми казва,че не може да не знае следователя номер,трябвало да ми го даде.Тръгвам към следователя и изведнъж ми сервира,че го бил загубил някъде.И сега понеже не го знам тоя скапан номер не ми дават колата.Дайте някакъв съвет какво да правя,само да не е да бутам следователя през прозореца,че и това ми дойде на ум,едвам се сдържах.
Благодаря предварително
bmwteam
Нов потребител

Мнениеот bebitor » 30 Окт 2007, 15:56

Отивате в деловодството на съответната прокуратура и там си намирате името в азбучника за съответната година, когато е образувана преписката. Срещу него е записан и номера, който Ви трябва.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот bmwteam » 31 Окт 2007, 02:37

А как да разбера в коя прокуратура да отида?В смисъл колко прокуратури има?
bmwteam
Нов потребител

Назад към Наказателно право