na 28.11 patuvah ot letishte sofia kam mladost s taxi , tai kato biah s mnogo bagaj , shofiorat mi svali kufara ot bagajnika a az si svalih ra4niat bagaj ot prednata sedalka, dokato svarsha tova , shofiorat beshe duhnal s laptopa mi i drugi dokumenti koito ne uspiah da vzema ot zadnata sedalka na kolata.
Otidoh v policiata, zvaniah na firmata OK super trans , parvona4alno nikoi ne iskashe da sadeistva, okaza se oba4e 4e vsi4ki kolki imat GPS kakav e na4ina da gi nakaram da mi dadat info za koia e bila kolkata v koiato sam se vozila, tai kato kakto sami se seshtate shofiora ne mi dade i kasov bon
- Дата и час: 01 Дек 2024, 21:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
krajba
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Е браво, колеги !
Василева, имате лично съобщение. Апропо наитина, можехте да пишете в друг раздел или поне да използвате кирилица...
Василева, имате лично съобщение. Апропо наитина, можехте да пишете в друг раздел или поне да използвате кирилица...
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Ами Поли, чак "възмутен" не съм, но... малко грубичко ми се стори отношението към жената, пък не мисля, че го заслужава. Все пак може би е логично да си е помислила, че точно във форум за юристи, могат да и отговорят, дали има начин да изиска информация от фирмата превозвач, което ми се струва, беше основното в нейния въпрос.
Да, съглсен съм, че има потребители, които нахалстват и заслужават "да им се отрежат квитанциите", но просто мисля че този случай не беше такъв.
И освен това, не го приемайте толкова лично, де ! В никакъв случай не съм искал точно Вас да обидя !
ПОЗДРАВИ !
Да, съглсен съм, че има потребители, които нахалстват и заслужават "да им се отрежат квитанциите", но просто мисля че този случай не беше такъв.
И освен това, не го приемайте толкова лично, де ! В никакъв случай не съм искал точно Вас да обидя !
ПОЗДРАВИ !
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
-
Inspector_MBP - Потребител
Искам да се извиня на всички, които са се убидили от зададения ми въпрос в неподходящото място.
Съжелявам и за кирилицата, тогава нямах такава
Благодаря за отговорите
Съжелявам и за кирилицата, тогава нямах такава
Благодаря за отговорите
- MVassileva
- Нов потребител
Mvassileva, подайте сигнал до прокуратурата, оттам и от полицията би трябвало да Ви съдействат и да изискат от ОК Супертранс нужната информация.
- kalahan
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|