shmadi написа:А истината е,че не познавам този човек и ще го съдя после до дупка.
Но явно той ви познава, след като ви е споменал......
|
|
shmadi написа:А истината е,че не познавам този човек и ще го съдя после до дупка.
shmadi написа:При изнасилването има експертизи - ДНК, семенна течност и т.н. Тук е моята дума срещу неговата. А споделих тук проблема си не, защото очаквам безплатни съвети - отдавна съм си наел адвокат - още след като претърсваха у дома. Но искам да знете, че когато си в конфликт със силните на деня може да ти се случи всичко. А на мен ми е доста голяма устата и не обичам ме правят на глупак. Търся си правата по всички законови начини. И какво излиза, че когато имаш будна гражданска съвест репресивния апарат те мачка както си иска.
А истината е,че не познавам този човек и ще го съдя после до дупка.
Благодаря на всички за казаното до тук За премълчаното също
shmadi написа:Не зная как да обясня - у дома не намериха нищо. По въпросните документи няма нищо писано и правено от мен. По преписката от разследването няма експертизи - само показанията на непознатия.
plamena26 написа:Ако се приеме обратното ще се стигне до масово заобикаляне на закона и умишлено непривличане на обвиняеми за да тече разследването без тях.
plamena26 написа:В крайна сметка защо разследващите държат този разпит да е пред съдия,разпитайте свидетеля пред вас и след като се убедите във виновноста на обвиняемия,тогава повторете действието пред съдия.Щом като бързате да разпитате пред съдия,това говори за ваше вътрешно убеждение че тези показания ще се прилагат по бъдещо съдебно дело.А щом мислите че ще има такова дело то вие предварително сте убедени че обвиняемия е виновен.А КС се е произнесъл по въпроса на кой принадлежи преценката,а дали тя е правилна се преценя от съда.Защото ако има обвиняем и той не е уведемен за този разпит,практиката е категорична,това е ОСОБЕНО СЪЩЕСТВЕНО ПРОЦЕСУЛАНО НАРУШЕНИЕ и такъв разпит е абсолютно недопустим пък каквото и да е преценил разследващия.Нарушение е и когато разпита се извършва не пред родово компетентния съд.На няколко такива случаи съм била свидетел.
В съда и дознанието има достатъчно много работа за да се занимаваме с излишни процесуални действия един на друг.
shmadi написа:Не зная как да обясня - у дома не намериха нищо. По въпросните документи няма нищо писано и правено от мен. По преписката от разследването няма експертизи - само показанията на непознатия.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта