Миналата година в Англия ми се случи следната ситуация Бях обвинен в кражба от магазин Отведен бях от полицията след престои там записване на показания и други процедури откриване на досие даже и взимане на отпечатаци ме пренудиха да заплатя някакви административни такси нещо като глоба Много се претиснявам дали при Евентуално отиване от България в Англия тук на летището или там биха ми създали някакви проблеми Дано някои ми даде отговор де
Заглавието на темата е променено от мен с оглед по-голяма информативност. Обстоятелството, че е Великден, ме възпря да "дам някакъв съвет" на питащия...... но празниците свършват..... При пускане на още една тема с подобно безумно заглавие /подобно и на пуснатата в раздел "Право на ЕС" питащият ще бъде "регистиран" и в Лекс-а
Clavdivs.
- Дата и час: 02 Дек 2024, 01:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Криминална регистрация във Великобритания. Проблеми?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=28402&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ето тука има няколко идеи как да разберете дали "ще има проблеми" с излизането от Република България.... да не изгорите с билета до Англия де ...
Наздраве!
Ето тука има няколко идеи как да разберете дали "ще има проблеми" с излизането от Република България.... да не изгорите с билета до Англия де ...
Наздраве!
- Clavdivs.
- Потребител
Бях разгледал и този форум но да ти кажа няма нещо конкретно което да ми помогне освем закона работата е там че в Англия беше ми наложена глоба след което си я платих освем това на скоро ми пратиха работна карта и другата седмица евентуално ми предстои заминаване тези справки в О Д Полиция някои знае ли за колко време ги изкарват
- aston
- Нов потребител
Ами да Ви кажа аз от тези две идеи - за справката и за пробното преминаване на КПП по-конкретно не виждам какво може да е? Хакерско влизане в системата на гранична?
Вие си знаете де ....
Вие си знаете де ....
- Clavdivs.
- Потребител
А когато ти налагат такава пренудителна мярка длъжни ли са да те информират по някакъв начин или разбираш едва когато решиш да напуснеш страната
- aston
- Нов потребител
нещо по конкретно ли имаиш предвид като казваш че ще обяснат на границата казах ли че тази глоба би следвало да е административна мярка все пак
- aston
- Нов потребител
Нещо по конкретно ли имаш предвид като казваш ще ти обяснят на границата казах ли че тази глоба би следвало да е административна мярка все пак
- aston
- Нов потребител
Не се притеснявайте за досие в Англия.Моя позната допусна пътен инцидент вАнглия със смърт по непредпазливост-осъдиха я с глоба и лишаване от правоуправление за 1 година.При досъдебното производство дори нямаше забрана да напуска Англия.След делото се прибра в България без препятствия,впоследствие отново замина за Англия,защото е студентка там.Въпреки че Ви отговарям с практиката,все пак сме В ЕС и никой не е застрахован от извършване на престъпление,английските закони за строги ,но ръката на техния закон се простира и до България.
- megi_law
- Младши потребител
Претисняваме това че прочетох в Закона За Българските Докумети За Самоличност че може да бъде наложена принуудителна административна мярка при нарушаването на друга страна Даже днеска ходих да си правя справка дали ми е наложена такава След което минах и през адвокатка на консултация която ми каза че тези справки винаги не са точни имало е случаи при които някои отива да си прави при което се опитва да излезе от страната и тогава му казват че му е наложена такава мярка Вашата позната кога е имала това дело в смисъл че е налагана някаква поправка на закона и ако е от преди е нямало как да е ограничат с пътуването и благодаря че ми дадохте някаква информация все пак
- aston
- Нов потребител
aston написа:........че тези справки винаги не са точни имало е случаи при които някои отива да си прави при което се опитва да излезе от страната и тогава му казват че му е наложена такава мярка ....
Ами аз не случайно в онази тема съм препоръчал стария изпитан метод с пробното минаване на КПП... ама пусто "Справка" звучи тъй по-джиджано.....
- Clavdivs.
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|