Здравейте!
Въпросът ми е, кога се налага задържане в следствен арест?
Интересува ме причина ли е при неявяване след връчена призовка, на която е записано "да се яви като свидетел в съответно РПУ", лицето да бъде пуснато за общонационално издирване и ако се яви доброволно въпреки закъснението, то има ли основание да бъде задържано за повече от 72 часа или в следствен арест?
Благодаря предварително.
- Дата и час: 03 Дек 2024, 08:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
задържане в следствен арест
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Но ако не бъде открит на посочения адрес, тогава това се счита за основателна причина да бъде обявен за общонационално издирване? Може ли да се приеме, че щом те търсят по този начин те викат за да станеш обвиняем, а не за "справка"? Има ли основание такъв "свидетел" да се яви в РПУ-то с адвокат?
Извинявам се предварително за некомпетентните си въпроси, но съм много далече от тази материя.
Извинявам се предварително за некомпетентните си въпроси, но съм много далече от тази материя.
- fbase
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|