начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Отмяна на дело с КАТ поради липса на доказателства

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отмяна на дело с КАТ поради липса на доказателства

Мнениеот kokopati » 12 Май 2008, 13:17

Здравейте ,имах дело с кат в Нова Загора обжалвах наказателно постановление ,не отидох на делото но имах път през Нова Загора и минах да видя какво е станало.
Казаха ми, че съда е дал ход на делото но е отменил заседанието ,понеже липсват доказателства и никоя от страните не се е явила.
Въпроса ми е ако не представя доказателства и на следващата дата какво ще стане.

Представил съм копия на всички документи може би трябва да ги заверя нотариално.

Жалбата ми е следната:

Чрез началника на
КАТ гр.Нова Загора
до РС-Нова Загора

ЖАЛБА

От ……………………………с ЕГН ………………………. роден в гр.Пловдив живущ в гр.София …………………………………….

Уважаеми г-н/г-жо Районен съдия,
моля да отмените НП № 1763/16.11.2007г. издадено от Началника на Районно Полицейско Управление гр.Нова Загора.
Като основание за настоящата жалба мога да посоча процесуални нарушения допуснати при съставяне на акта:
1.Липсва номер на акта, в наказателното постановление е посочен акт с номер 1763,но на копието,което имам такъв липсва.
2.Като място на раждане в акта и в наказателното постановление е посочен град Ямбол,а мястото ми на раждане е град Пловдив.
Моля уважаемия съд да вземе в предвид и следното обстоятелство:
Притежавам свидетелство за управление от 14 години и това е първия написан акт срещу мен за нарушение по време на движение,имам само едно нарушение досега за всичките 14 години и то е за неправилно паркиране.

Моля съда да изиска да се представят документите на уреда за последната проверка от стандартизацията, за да се види годността и точността му?

Прилагам:АКТ(копие) ,НП(копие),копие от лична карта,копие от свидетелство за управление на МПС кат В.

Дата: подпис:
Гр.София

Какво имат в предвид под липса на доказателства.. (може би нотариална заверка на документите)
kokopati
Младши потребител

Мнениеот punisher » 12 Май 2008, 13:36

Мале,мале!!!
Заседание не се отменя,а се отлага.Доказеталества и нотариална заверка-нямам думи.
Само не разбирам дали сте колега или....
Ако не сте-потърсете си адвокат :)
punisher
Потребител

Мнениеот kokopati » 12 Май 2008, 15:08

punisher написа:Мале,мале!!!
Заседание не се отменя,а се отлага.Доказеталества и нотариална заверка-нямам думи.
Само не разбирам дали сте колега или....
Ако не сте-потърсете си адвокат :)

не съм адвокат

Всички мнения след това бяха изтрити поради недопустимото им съдържание.Напомням , че във форума трябва да се спазва добрия тон.Лични нападки и заяждане можете да си пращате на лични.Всички следващи мнения на commander , kokopati и други , който не са по същество на темата , ще бъдат изтривани!

От модератора!
kokopati
Младши потребител

Назад към Наказателно право