начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Може ли компетентното Ви мнение?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Може ли компетентното Ви мнение?

Мнениеот SimoVasilev » 24 Юли 2008, 22:17

Имам един въпрос... беше ми отнета шофьорската книжка заради превишено количество алкохол-1.6 промила, също и защото не спрях на полицейската палка.Във акта е посочено че съм нарушил член 5 от алинея 1 точка 3, но един познат ми каза че са объркали члена по обвинението и какво се прави в този случей ако действително е така?Предварително Ви благодаря!
SimoVasilev
Нов потребител

Re: Може ли компетентното Ви мнение?

Мнениеот pdimitrow » 25 Юли 2008, 08:51

SimoVasilev написа:Имам един въпрос... беше ми отнета шофьорската книжка заради превишено количество алкохол-1.6 промила, също и защото не спрях на полицейската палка.Във акта е посочено че съм нарушил член 5 от алинея 1 точка 3, но един познат ми каза че са объркали члена по обвинението и какво се прави в този случей ако действително е така?Предварително Ви благодаря!

А от кой закон сте нарушили съответния член :). По принцип може да обжалвате, но като Ви гледам алкохола и не спирането на стоп палка силно се съмнявам да Ви се размине.
pdimitrow
Потребител

Назад към Наказателно право