начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Парадокс!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Парадокс!

Мнениеот angelika » 10 Авг 2008, 22:24

Здравейте колеги!

Искам да споделя шоковата ситуция, в която изпаднах преди, около, два часа!Кандидатствах за минимален стоков кредит....и каква бе изненадата ми, когато девойката по телефона укорително ми съобщи, че съм неизряден платец и фигурирам с паричен кредит от 10 000 лева в ЦКР при БНБ!!!!!!!!А, аз не съм кандидатствала никога, нито съм усвоявала подобен паричен кредит!!!!!Шокирана и възмутена съм, разярена и неудържима- като тайфун!!!Тайничко се надявам в себе си да е станало някаква грешка, но ситуацията е абсурдна!Още утре ще направя справка в ЦКР и........Бог и Прокуратурата да са ми на помощ!!!! :roll:
angelika
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 10 Авг 2008, 22:32

Здравейте колега,
ако не е грешка на служителката/ това утре ще разберете/, за Висшите сили нямам знание, но можете да разчитате на мен, доколкото ми е възможно. За колегите не мога да гарантирам, но съм уверена, че ще Ви "ударят по едно рамо".
Гост.
Старши потребител

Мнениеот angelika » 11 Авг 2008, 09:21

Благодаря, poli_g! :)
Пожелавам на всички весела и ползотворна седмица!
angelika
Младши потребител

Мнениеот gery » 11 Авг 2008, 09:32

poli_g написа:Здравейте колега,
ако не е грешка на служителката/ това утре ще разберете/, за Висшите сили нямам знание, но можете да разчитате на мен, доколкото ми е възможно".

Може да разчитате и на мен, в крайна сметка за това сме хора, за да си помагаме! :)
gery
Потребител

Мнениеот sunrise » 11 Авг 2008, 10:07

Непременно пишете още днес. Току виж се оказало някаква нова схема за измами. Преди време гледах,мисля в "Открито" цял град почти вкаран в такава схема.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот angelika » 11 Авг 2008, 15:40

Здравейте!

Подадох заявление в ЦКР при БНБ за рапечатка на кредитното ми досие, за да мога да се запозная със състоянието му към момента!Отговорът ще е готов утре! Служителката каза, че ежедневно постъпват сигнали за подобни измами....не знам как ще изчакам до утре!!!

Благодаря зя подкрепата на всички! :)
angelika
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 12 Авг 2008, 13:21

Всичко ок. ли е , колега? :roll:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот angelika » 14 Авг 2008, 11:33

:D :D :D Днес получих заветното удостоверение от ЦКР на БНБ, което беше чисто................ :shock: Отговорът на служителката бе : "Дублиране на данни и информация" :shock:
Бях в прединфарктно състояние!

Благодаря ви за подкрепата!
angelika
Младши потребител

Мнениеот inspectora » 14 Авг 2008, 14:49

Да Ви е честита новозакупената стока и да си я ползвате със здраве!

(и да си погасяте кредита изрядно :) )
inspectora
Активен потребител

Мнениеот diaida » 15 Авг 2008, 13:26

angelika написа::D :D :D Днес получих заветното удостоверение от ЦКР на БНБ, което беше чисто................ :shock: Отговорът на служителката бе : "Дублиране на данни и информация" :shock:

Кое се е "дублирало" имената, ЕГН-то или № на личната карта ?! :shock:
Ужас - тези банки се ошашавиха!
Само да ви кажа, че вчера ми издаваха документ от известна банка и упорито се опитваха да ми го връчат с друга (задна) дата ... Оказа се, че не знаят как да сменят датата, с-мата упорито отказваше да въведе новата (актуална). Наложи се да го забелим :shock: да напишем датата и да преснимам тази мазаница в близката книжарница (да не личи забеленото) :P :lol:
След което помолих служителката да пробвам аз :shock: :roll: да им оправя проблемът с датата тя радушно прие, настаних се на компютъра и дори за моя изненада - стана!
Е, сега им желая да си ползват програмата със здраве и им оставих координати, ако има друг път подобен проблем да ми звъннат! :D
Отне ми само час и половина!
Нямам думи!
И понеже става дума за банки ... имам и друго съмнение, че те работят под мотото "ВСЯКА БИВША ТОАЛЕТНА И КАПАНЧЕ - БАНКА"
Какво имам предвид - във всяко освободило се по някакъв начин помещение се прави КЛОН на банка в следствие на което има помещения от по 30 кв. с едно гише на ТОП място и на гишето е стълпотворение от хора, чакащи на опашки за една или др. у-га!
Нужно ли е да се прави подобно нещо и няма ли някакъв закон за това какво трябва да бъде помещението и колко гишета минимум трябва да има. За справка - бившото шивашко ателие на Дондуков СЕГА КЛОН НА БАНКА в което има 1 гише и 1 бюро (за консултации) и съответно натъпкани около 15, 20 човека чакащи ...
Кошмар ...
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот amateur » 15 Авг 2008, 13:58

Diaida, все пак е по-добре малки, но повече на брой клонове на банки, отколкото големи, но само на няколко места. Едва ли и най-голямата банка, ще си позволи да отваря големи офиси във всеки квартал, камо ли пък по няколко големи офиса в по-големите квартали на София, например.
amateur
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 15 Авг 2008, 14:50

angelika написа::D :D :D Днес получих заветното удостоверение от ЦКР на БНБ, което беше чисто................ :shock: Отговорът на служителката бе : "Дублиране на данни и информация" :shock:

Моля, за мен бе удоволствие... за колега.
Радвам се, че при Вас всичко е ок.
Приятен ден.
Гост.
Старши потребител

Назад към Наказателно право