начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

ВОЕННИ ДЕЛА

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВОЕННИ ДЕЛА

Мнениеот zamzak82 » 01 Авг 2008, 17:27

КОЛЕГИ, МОЖЕ БИ ВЪПРОСА МИ ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ГЛУПАВ НО СЪМ ОБЪРКАНА - ИМАМ СПОМЕН ЧЕ ВОЕНИЯТ СЪД РАЗГЛЕЖДА НАКАЗАТЕЛНИТЕ СИ ДЕЛА В 2 ИНСТАНЦИИ КАТО ПОСЛЕДНАТА Е ВОЕННО АПЕЛАТИВЕН СЪД А СПОРЕД КОЛЕЖКА И ТАМ Е КАКТО ПРИ ОБИКНОВЕННИТЕ НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА - 3 ИНСТАНЦИОННО ПРОИВОДСТВО
zamzak82
Младши потребител

Мнениеот kpavlova » 01 Авг 2008, 17:35

Военно-апелативният съд е един.Присъдите и решенията на Военно- апелативния съд/ винаги е " апелативен съд" по смисъла на 346 от НПК/ подлежат на касационен контрол, освен тази по 78 а и решенията за връщане.Просто във ВКС няма Военна колегия, решава ги " обща една " НК.
kpavlova
Активен потребител

здравейте

Мнениеот tutito_gold » 03 Сеп 2008, 21:32

Голеги защо пишете законите и се мъчите да да откриете топлата вода. В чл.397 е казано много ясно, че първа инстанция са военно окръжните съдилища , въззивна Военно -апелативните а касационна е ВКС
tutito_gold
Младши потребител

Назад към Наказателно право