начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Търся адвокат занимаващ се със ЗБППМН

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат занимаващ се със ЗБППМН

Мнениеот atina1 » 20 Юли 2009, 22:51

Търся спешно адвокат занимаващ се със ЗБППМН от София - на лични. Предварително благодаря!
atina1
Нов потребител

Re: Търся адвокат занимаващ се със ЗБППМН

Мнениеот valdelina » 21 Юли 2009, 13:36

Аз не съм адвокат, но съм правоспособен юрист и имам опит точно в тази сфера - ако решите да ми обясните за какво става въпрос, може би ще мога да ви помогна. Ако искате, пишете ми на valia.z@abv.bg. Пробвах да ви пиша на личните съобщения, но не сте си ги включили...
valdelina
Младши потребител

Мнениеот dimist » 21 Юли 2009, 14:38

Според мене ви трябва адвокат по наказателни дела. Делата по ЗБППМН са сравнително малко, и според мене няма колега, който да се занимава предимно с такива..
dimist
Потребител

Мнениеот sunrise » 21 Юли 2009, 14:43

За какво точно става въпрос, защото понякога и адвокат не е необходим, ако няма да ходи на съд.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот atina1 » 21 Юли 2009, 16:21

valdelina написа:Аз не съм адвокат, но съм правоспособен юрист и имам опит точно в тази сфера - ако решите да ми обясните за какво става въпрос, може би ще мога да ви помогна. Ако искате, пишете ми на valia.z@abv.bg. Пробвах да ви пиша на личните съобщения, но не сте си ги включили...

Да, оказа се, че наистина трябва да ги включа и го направих. Ако може да ми изпратите някакви координати за връзка, тъй като ми е необходима спешна консултация.
Благодаря на всички!
atina1
Нов потребител

Назад към Наказателно право