начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Мнениеот namakak » 03 Авг 2009, 23:38

Здравейте траки,прабългари,българи,славяни и подобие ивдуски народи.
80% от училищата в столицата София се дрогирват.
За съжаление е така.Децата не могат да си намерят работа,за да си купят учебници и дрехи за новата учебна година.Не могат и сладолед да си купят.И войната на младежите е::::::!!!!!!!!!!Пласьор.Или застрахован от "приятели" от квартала.
Разказвам разкрития накратко.Вашето дете не пуши,но вие решавате тайно да почистите цялата къща.Може да откриете всякакви найлонови пликчета и хартийки ,които се продават във магазините за вакумиране на стоки за фризера или да си свиете тютюн от качество за хубава цигара,не за трева.Крият се във най-малките и невъзможни ваши красоти за интериора на дома ви,в подправките за манджите ви,във самите ви ястия,това е доста смешно като участници...
Веднага сменяте компанията на детето ви,ставате му охранител ако трябва.За да разберете ,че то може да е замо складов или пласьор човек.Но като разберете ,че негово приятелче вече прави за 5-10 лева удоволствие на всеки катаджия в квартала,просто си преставяте прехода на демокрацията и безработицата ,и войната на младежта,нашите изобретения,изобретенията на прехода,приватизацията,кви субсидии при тая богатащина..съжалявам,че научихте истината.Само за определени хора има хубава и нетежка работа,ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ?????!!!!
Обърнете внимание на България,не на хора от "България"......

Написах темата и ще помоля модераторите да не я трият,защото това значи ,че и те са зависими и крият.Дайте известност,дайте да се разбере дилърите как се снабдяват от митниците,на които даже има митничари от 86 година...Кой е виновен ,вашите деца да умират???????Вие или гласоподаванелите???Не ме интересува,вие отговаряте за децата си до пълнолетието им.Вие сте отговорни.
От близо съм наблюдавал Роси,коя е тя ли ...всички сте я виждали..Това е жена млада,от сутрин до вечер се налива с бира или вино ,а при новата й забежка даже предлага дилъра на ъгъла,за да си реди тревица или бяло...
ПРОВЕРЕТЕ СИ ДЕЦАТА И СПРЕТЕ ХОНОРАРА НА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ КОИТО ПАЗЯТ СВОДКАТА НА ДИЛЪРИТЕ,КОИТО ВИЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ПРЕД БЛОКА СИ АРЕСТУВАНИ С ДЖИП И 10 ГОДИНИ НЕ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА!!!!!!Дори и да се махнат от вашия квартал,тези дилъри вече са си купили жилище с цената на здравето на ВАШИТЕ ДЕЦАААААА!!!!!!
Аз написах,днес ще спя спокойно,моят апел към теб и то съвсем законово е:СПИ СПОКОЙНО.Точка.
Аватар
namakak
Потребител

Re: Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Мнениеот Гост. » 04 Авг 2009, 10:41

:roll: Ако започнете да си излагате мисълта последователно, постовете ще са занимателни и за останалите.
Изнесената фактология не е новина. Ще ви разочаровам.
Само не разбирам, защото сте я написали ще спите спокойно или сте предприели някакви действия по отношение изложеното, които ви носят морално удовлетворение. Че разликата е огромна.
Гост.
Старши потребител

Re: Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Мнениеот rts » 05 Авг 2009, 11:36

Написаното от namakak не е никаква новина, нито въпрос, нито зов за помощ, нито предложение за конструктивна работа. Такива словоизлияния нямат място във форума, тъй като излишно го задръстват с помията си.
Поради гореизложеното, настоявам модераторът да изтрие темата.
rts
Активен потребител

Назад към Наказателно право