начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

въпрос за давност на дело

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за давност на дело

Мнениеот ivelin_td » 12 Авг 2009, 13:28

Здравйте искъм да задам един въпрос с условна присъда сам 3 години и сега имам влязло ново дело има вероятност да влза в затвора ако изчезна какво ще стане с това второ дело кога ще му мине давността аз съм се признал за виновен в него?
ivelin_td
Младши потребител

Re: въпрос за давност на дело

Мнениеот Gabi1 » 12 Авг 2009, 21:02

Без да кажеш за какво ти е делото /по кой чл. от НК/, няма как да ти бъде отговорено. Тук никой не хвърля боб. :lol:
Gabi1
Потребител

Re: въпрос за давност на дело

Мнениеот ivelin_td » 13 Авг 2009, 00:26

първото ми дело беше за притежание на наркотици и бях усден на 12 месеца условно с 3 години изпитателен и 2000лв глоба нарушавам условната след 1 година и ми се повдига ново дело пак за притежание на наркотици 3грама и съм се признал за виновен и се чудя ако изчезна колко време ще трябва да мине за да се върна и делото да е минало давност един познат ми каза 10 години
ivelin_td
Младши потребител

Назад към Наказателно право