аз с1м на 14 преди няколко месеца по възрастна от мен жена(по фал6иф сигнал подаден и от 7-8 годи6ният и внук,които и казал 4е съм го била..а аз дори не го бях виждала...) ми нанесе поредица от удари които съдебна медицина определи като лека телесна повреда.о6те с16тия ден подадох жалба подкрепена с медицинско и свидетел.месец след това жената с ли4ния си адвокат поиска о4на ствка, на която не каза дори една истина,минават ве4е два месеца от тогава...страх ме е 4е ако сега не я накажат тя 6те продължи, за6тото това не и е за първи път.
дъ6теря и ме запла6и с това 4е има връзки.какво имам право да направя?каква би била присъдата и?ако напражи не6то подобно,как да реагирам?това бе голям стрес за мен и родителите ми,искам да направя така 4е да не се повтаря...помогнете ми
- Дата и час: 05 Дек 2024, 00:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лека телесна повреда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: лека телесна повреда
не съм иурист,извинявам се ако ви занимавам с "глипости"
- anintg
- Нов потребител
Как може да сте толкова неграмотни бе???Не съм юрист,и аз като теб заради поставен проблем във връзка с мен съм тук,ама прави страшно грозно впечатление,неграмотноста на младите.
- me4opyx
- Младши потребител
me4opyx написа:Как може да сте толкова неграмотни бе???Не съм юрист,и аз като теб заради поставен проблем във връзка с мен съм тук,ама прави страшно грозно впечатление,неграмотноста на младите.
по неприятното е техния стремеж по всякакъв начин да я изтъкват, особено по форумите ...
- marek972
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|