- Дата и час: 06 Яну 2025, 06:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Престъпления против данъчната система
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Престъпления против данъчната система
ййлл
Последна промяна vieda на 28 Сеп 2009, 19:26, променена общо 1 път
- vieda
- Младши потребител
или искате да ми кажете че щом условните присъди са влезли в законна сила не мога да искам пак условна при ССС.Ако е така кое е най - благоприятното за дееца. Споразумение не е възможно тъй като сумите са големи и не могат да се възстановят. Благодаря на всички включили се предварително.
- vieda
- Младши потребител
Подкрепям plamena 26 и analizatora и трябва да им оцените търпението минимум с признание .
Данъчното престъпление - ДДС или каквото там е - е в изпитателен срок.
каквато и фантазия да проявявам, няма как да се приложи пак чл.66 и няма как да не се приложи чл.68, поне веднъж за общото най-тежко, на чудеса не вярвам много
или с ЕДНА ДУМА
Ако е виновен, понеже ще е ефективно наказването и няма да се заменя ЛС с по-леко по 55 към 2002 г, то - най-краткото за изтърпяване.
И може да мисли за общо наказание по втора съвкупност, ако такава има / щом нещо изтърпява в момента - от кога е то, може ли да се определя общо наказание с него/.Това с оглед минимализиране на пораженията.
Това предполагам аз по въпросите на условните и безусловните присъди
Тук релевантно е момента на извършване на деянието и предишните му присъди описани по горе.
Точно така.Но също и времето на всяко от другите деяния, както е времето на влизане в сила на всяка присъда.
Прокурора е написал че към момента на извършване на деянието е с чисто съдебно минало/ може би има предвид че са само условни - като смекчаващо вината обстоятелство/ никоя осъдителна присъда не е смекчаващо обстоятелство.Ако искате да кажете, че говорят по -зле за дееца ефективните осъждания - по -зле говорят.Техническа грешка може да е в обвинителния акт.
Но тъй като след КРАЯ на 2002 г има вече ефективни присъди на ЛОС , които като последващи говорят за една по - висока обществена опасност на дееца/ да , развива се във времето в неправилна посока/.
От друга страна съдията пише че в случай на осъдителна присъда наказията ще бъдат под минимума на фактическия състав. Та аз питам как да не мога да искам условна присъда.Можете да искате всичко, като неюрист.Ако сте юрист, с определени оповестени пред съда щения можете да разсмеете поне един съдебен състав
Как са наложени поредни четери условни присъди като ви е ми твърдите че трябва да има забрана да се прилага чл. 66 щом има ЛОС пък било то и условно.
Много просто, към датата на нито едно от петте деяния, деецът не е бил осъждан на лишаване от свобода с влязла в сила присъда, като самите деяния са и в съвкупност- деецът не е осъждан с влязла в сила присъда за което и да било от тях- гледайте датите на деянията само сега и вижте кога е осъден за първи път с влязла в сила присъда за някое.
Вие не ме разбирате аз мога преспокойно да искам условна пак - той няма ЛОС - ефективна преди това.Неминуемо с тая дата на деянието, в изпитателен срок,като гледам на всичките други присъди, които обаче са групирани и наказанията кумулирани, определено е обща най-тежко, та поне то като краен резултат, ще стане ефективно, ако бъде признат за виновен за престъплението по чл.257
Но не мога да разбера Привеждат ли се в случая условните, при наложена пак условна - за мене не, иначе поредните условни/2.3.45/ щяха досега да бъдат преведени, тъйкато са извършени в изпитателни срокове.Не са извършени престъпленията в изпитателните срокове, а е осъждан в изпитателните срокове, а това са различни неща.Извършил е пет лоши неща, преди да почнат да го съдят, после присъдите за деянията са почнали да го застигат една след друга.
всичките деяния са от 1998 г- до 04.99 г ., а деецът са започнали да го третират със средствата на наказателната репресия по окончателен начин след 24.04.1999 г/ да го осъждат разбирайте/.За това не са ги " превели" от несхванатия до сега от дееца условен език на по -ефикасния ефективен език- т.е. не са ги привели в изпълнение.Към датата на всяко деяние, изкл. данъчното постижение, към който момент се преценява дали са налице предпоставки на 66, той не е бил осъждан, не е бил осъждан и на ЛС.
Данъчното престъпление - ДДС или каквото там е - е в изпитателен срок.
каквато и фантазия да проявявам, няма как да се приложи пак чл.66 и няма как да не се приложи чл.68, поне веднъж за общото най-тежко, на чудеса не вярвам много
или с ЕДНА ДУМА
ДА, от самото началоколегите казват това, особено щом престъплението е извършено в изпитателния срок и се наказва с ЛС.или искате да ми кажете че щом условните присъди са влезли в законна сила не мога да искам пак условна при ССС
какво е най благоприятното
Ако е виновен, понеже ще е ефективно наказването и няма да се заменя ЛС с по-леко по 55 към 2002 г, то - най-краткото за изтърпяване.
И може да мисли за общо наказание по втора съвкупност, ако такава има / щом нещо изтърпява в момента - от кога е то, може ли да се определя общо наказание с него/.Това с оглед минимализиране на пораженията.
Това предполагам аз по въпросите на условните и безусловните присъди
- kpavlova
- Активен потребител
И кои са тези прокурор и съдия, които третират този човек, като неосъждан, към 04-12.2002г.Ако бяхте започнали с тази фактология, щяхте да си спетите и вашия позор, който виждам, че е започнал да става все по-голям, позволявате си вече и да ни поучавате, а и нашите усилия, които за съжаленияе са безпредметни.
Така и понеже казахте, че сте там някаква, кандидатка за незнам какво, а сега си отворете учебника или лекциите по НП на следните теми:
1.Наказателна отговорност/трите стълба на НО и по специално последния/;
2.Изключителни и многобройни см. отговорността обстоятелсва;
3.Отлагане изтърпяването на наложено наказание;
4.Реабилитация;
Не ме интересува как ще ги учите, но умолявам Ви питайте пак едва след като научите тези основополагащи институти.Както казваше един мой преподавател Вие сте тръгнала да обличате балтон на голо /аз нямам нищо против де, да надникна под балтона, но правото не тъпи празни пространства, а при Вас те са големи/.
Така и понеже казахте, че сте там някаква, кандидатка за незнам какво, а сега си отворете учебника или лекциите по НП на следните теми:
1.Наказателна отговорност/трите стълба на НО и по специално последния/;
2.Изключителни и многобройни см. отговорността обстоятелсва;
3.Отлагане изтърпяването на наложено наказание;
4.Реабилитация;
Не ме интересува как ще ги учите, но умолявам Ви питайте пак едва след като научите тези основополагащи институти.Както казваше един мой преподавател Вие сте тръгнала да обличате балтон на голо /аз нямам нищо против де, да надникна под балтона, но правото не тъпи празни пространства, а при Вас те са големи/.
- analizatora
- Потребител
Злобата не може да бъде изходна точка за човешките ценности. Съжалявам , че нещо което не ми е станало ясно,и че вероятно е допусната техн. грешка в документацията трябваше да получа обидни епитети и липса на добранамереност.Всеки понякога нещо не му е изяснено, но това не значи че трябва да бъде принизен и окачествен като невежа. Явно моралните качества които трябва да притежвате отдавна са вегитирали и сте изпълнени с мнгоооооооооооооо, много нечовещина.
- vieda
- Младши потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|