- Дата и час: 22 Ное 2024, 06:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
strashno speshno se nujdaq ot savet
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
strashno speshno se nujdaq ot savet
Zdraveite mnogo speshno se nujdaq ot pravna konsultaciq v oblastta na nakazatelnoto pravo.Ako nqkoi moje da mi dade takava shte sam mu strashno blagodaren.Samo che neshtata ne sa tolkova prosti i za sajalenie ne moga da zadam konkretno vaprosa si.Trqbva da se poluchi dialog za da moga da obqsnq problema si.Ako nqkoi jelae da pomogne molia da mi ostavi online kordinatite si da se svyrja s nego.10x predvaritelno
- Xyrem
Re: strashno speshno se nujdaq ot savet
Koordinati za vaprosa v oblastta na nakazatelnoto pravo: madlenbg@yahoo.com
Az sam advokat i ot 97 g. rabotia po nak. dela.
Advokatska kantora Markovsky
Az sam advokat i ot 97 g. rabotia po nak. dela.
Advokatska kantora Markovsky
- madlen
- Нов потребител
Re: strashno speshno se nujdaq ot savet
Кликни върху ника ми и напиши на електронният адрес за проблемът си. Ще ти отговоря!
- gospodinov
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|