![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Те и полицаите не са глупави, знаят къде да застават.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
Trapped написа:
А, и да си кажа: аз в София не вдигам повече от 55;)
Trapped написа:А, и да си кажа: аз в София не вдигам повече от 55;)
Че то тук има ли къде да вдигнеш повече от 50 км./ч. освен на цариградско и на ботевградско шосе?
Trapped написа:И защо трябва да отговарям на йезуитски поставени въпроси?
Дъвчете едно и също, колежке. Като развален магнетофон.
"Скоростта убива, скоростта убива! Пожар, пожар! Пазете децата, децата, милите!"
Спокойно, и ние гледаме телевизия. Знаем.
Мразя да се самоцитирам, ама като попадна на някой кон с капаци, то как да не му го набиеш в очите:Trapped написа:
А, и да си кажа: аз в София не вдигам повече от 55;)
Trapped написа:Лейди, на всички ни стана ясно, че не сте сядала зад волана. Не знам дали живеете "на центъра" или ви возят, но няма как да обясня на някой като Вас какво е "премерена скорост".
За човек, който гледа ТВ и се бие по челото и цъ-ка с език всеки път като чуе думата "произшествие", няма как да е другояче - скоростта ще е виновна.
Ще направя последен опит да обясня простичко, но не се надявам много:
Скоростта зависи от трафика. Може някъде да имаш ограничение 40, но движението да не позволява да караш с повече от 20. Също така може някъде да имаш ограничение 50, но ти самият да се намираш в трафик, който поддържа 60. В момента, в който решиш да намалиш и да промениш своята скорост - това се отразява на целия трафик. А той не се дава. Малко акъл се иска за да се сетиш, че така повече ще навредиш (и ще предизвикаш смут в една иначе спокойна обстановка), отколкото ще помогнеш.
Всъщност основната част от водачите, които не осъзнават тая малка истина са жени. Затова и не се надявам вие да я проумеете. Заяждайте си се на дребно за тия 5 км., задавайте си глупавите въпроси, а ако случайно имате свидетелство за правоуправление на МПС - радвайте му се, но внимавайте да не причините някое ПТП, докато някой изнервен идиот Ви задминава с мръсна газ, псувайки ви по права и по съребрена.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта