начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

9год. присъда в Испания

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: 9год. присъда в Испания

Мнениеот georgiev_sfbg » 05 Дек 2009, 00:44

taniajkv написа:Г-н Георгиев ,нямам желание да коментирам повече вашите коментари и да изпадам на вашето ниво!

...Трудно бихте "изпаднали" на моето ниво, дори и да Ви се иска! ...Много сте ниско и почти не Ви виждам!

:arrow: :idea: Юридически консултации за обвиняеми/подсъдими, в т.ч. и вече осъдени, се извършват от адвокати - срещу ЗАПЛАЩАНЕ! :wink:

п.п./ Ако знаеш, как посрещам такива клиенти, като Вас, като ми се довлекат в кантората?! :D ...Всеки такъв ден, ми е като Коледа! :mrgreen:
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Мнениеот voltron » 05 Дек 2009, 00:59

.
Последна промяна voltron на 05 Дек 2009, 08:35, променена общо 1 път
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот taniajkv » 05 Дек 2009, 01:09

...Трудно бихте "изпаднали" на моето ниво, дори и да Ви се иска! ...Много сте ниско и почти не Ви виждам!
Защото гледате на долу, но ако вдигнете глава и на горе бихте видяли, че аз съм там! Нека по-умния да замълчи!Ха сега да видим!!!! Аз нямам желание да продължавам да отговарям на евтините ви подмятания и коментари!!!!!
taniajkv
Младши потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 05 Дек 2009, 01:12

...Обясни Ви се вече, но явно трудно "включвате"?!
:arrow: :idea: Юридически консултации за обвиняеми/подсъдими, в т.ч. и вече осъдени, се извършват от адвокати - срещу ЗАПЛАЩАНЕ! :wink:

...Това, да не е "затворнически" форум?! :| :mrgreen:
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право