- Дата и час: 26 Ное 2024, 01:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СЪДЕБНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
40 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
СЪДЕБНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД
Възможно ли е въз основата само въз основата на съдебномедицински преглед от съдебна медицина да се даде ход на дело за лека телесна повреда по чл.130 от НК.
В случай, че ищеца не е имал основателна причина, предполагам, че ще се опита да използва лъжесвидетели.
Желая да ми сподетелите личен опит за разпитване на лъжесвидетели, с цел изясняване на фактическата обстановка за периода от време, в който се твърди, че системно е оказван психически и физически тормоз.
Лично аз съм ответника и ще съм много благодарен на всички участници във форума за споделеният личен опит.
В случай, че ищеца не е имал основателна причина, предполагам, че ще се опита да използва лъжесвидетели.
Желая да ми сподетелите личен опит за разпитване на лъжесвидетели, с цел изясняване на фактическата обстановка за периода от време, в който се твърди, че системно е оказван психически и физически тормоз.
Лично аз съм ответника и ще съм много благодарен на всички участници във форума за споделеният личен опит.
- sinis
- Младши потребител
Re: СЪДЕБНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД
sinis написа:Възможно ли е въз основата само на съдебномедицински преглед от съдебна медицина да се даде ход на дело за лека телесна повреда по чл.130 от НК.
- sinis
- Младши потребител
1. В наказателното производство по частен характер дела каквото дело се образува по чл.130 НК няма ищци и и ответници, а тъжител и подсъдим.
2. Няма пречка да се представи медицинско свидетелство за вида и характера на увредите, но за да докаже тъжбата си тъжителят ще следва да поиска допускането на СМЕ / съдебно-медицинскка експертиза/.
3. Свидетели задължително се разпитват и чиито свидетели са по убедителни той печели делото.
4. Така че дерзаите, обработете си свидетелите и може и да Ви четат оправдателна присъда, но малко се съмнявам. Обикновенно или се спогаждат или минават по чл.78а НК
2. Няма пречка да се представи медицинско свидетелство за вида и характера на увредите, но за да докаже тъжбата си тъжителят ще следва да поиска допускането на СМЕ / съдебно-медицинскка експертиза/.
3. Свидетели задължително се разпитват и чиито свидетели са по убедителни той печели делото.
4. Така че дерзаите, обработете си свидетелите и може и да Ви четат оправдателна присъда, но малко се съмнявам. Обикновенно или се спогаждат или минават по чл.78а НК
- tundja
- Нов потребител
tunja, можеш ли да ми обясниш, какво разбираш под "обработете си свидетелите", че нещо не разбрах ???
Как предлагате на автора да ги "обработва", с метода на убеждението или с метода на принуждението ??? Лично ли той да ги убеждава или да прати някой да ги обработи от негово име ?
Как предлагате на автора да ги "обработва", с метода на убеждението или с метода на принуждението ??? Лично ли той да ги убеждава или да прати някой да ги обработи от негово име ?
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
- kursant_amvr
- Потребител
kursant_amvr написа:tunja, можеш ли да ми обясниш, какво разбираш под "обработете си свидетелите", че нещо не разбрах ???
Ако kursant_amvr е практикуващ юрист, по точно адвокат знае какво означава да се обработят свидетелите по едно дело.За не практикуващите няма смисъл да обяснявам, но само казвам, че без това обработване можеш да чуеш доста неудобни неща за странат ав залата.
- tundja
- Нов потребител
ТУНДЖА, МОЛЯ ВИ, СПОДЕЛЕТЕ ЕВЕНТУАЛНИТЕ ВЪПРОСИ КОИТО ЩЯХТЕ ДА ЗАДАДЕТЕ ЗА ИЗЯСНЯВАНЕ НА ФАКТИЧЕСКАТА ОБЕКТИВНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, ПРОТИВОРЕЧАЩА НА ТАЗИ, КОЯТО СВИДЕТЕЛИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ПРЕСЪЗДАДАТ
- sinis
- Младши потребител
tundja написа:..... само казвам, че без това обработване можеш да чуеш доста неудобни неща за странат ав залата.
"Истинтата, само истината и цялята истина..."
Опс, сбърках, това беше по филмите....
У нас си "обработват" свидетелите, даже своите. Какъв ли ще е подходът към тези на другата страна - стрелба от упор?!
- Gabi1
- Потребител
sinis, на първо място съставомерен е само "физическият тормоз", както Вие го описвате " психическият "такъв не представлява съставомерно деяние по чл. 131 НК, за да се изясни фактическата обстановка свидетелите на тъжителя трябва на докажат :1. Точното време и място на деянието, дата час и т.н.;2. В какво се стой увреждането на здравето -механизма на деянието; 3. Много е важно да следите показанията всеки свидетел, дали няма противоречия между тях, обикновенно, когато си измислят в подробностите настъпват такива;4. Точно описание на увредата -място по тялото дали е синина или само болка ако е последното как е реагирал пострадалия;5. Помислете за реторсия; 6. При подаване на тъжбата тези обстоятелства / горните/ трябва конкретно да са посочени , да е посочено на основание на коя точно алинея от 131 НК се основава обвинението;7. Вашите свидетели да доказват, че не е имало конфликт или е бил предизвикан подсъдимият.
По отношение на другите критикари във форума, жалко за клиентите Ви, не бих Ви наел да ме защитавате, ако търсите само истината-тя е в кориците на делото така че,ако търсите житейската истина клиетът ви е осъден на 100 %, доказвайте си Вашата теза и тя ще стане истина в в кориците на делото. Истина право и справедливост са три различни неща-така поне пише в дебелите книги.
По отношение на другите критикари във форума, жалко за клиентите Ви, не бих Ви наел да ме защитавате, ако търсите само истината-тя е в кориците на делото така че,ако търсите житейската истина клиетът ви е осъден на 100 %, доказвайте си Вашата теза и тя ще стане истина в в кориците на делото. Истина право и справедливост са три различни неща-така поне пише в дебелите книги.
- tundja
- Нов потребител
Колега, не е зле като обработвате свидетелите си, да ги предупреждавате и за отговорността по чл.290 от НК.
А аз лично бих се радвала "клиентите" ми да са осъдени на 100%
А аз лично бих се радвала "клиентите" ми да са осъдени на 100%
- Gabi1
- Потребител
ТУНДЖА, МНОГО СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ЗА КОНКРЕТНИТЕ НАСТАВЛЕНИЯ И СЪВЕТИ. НЕ СЪМ АДВОКАТ, АЗ СЪМ НА ПРИЦЕЛА. ВИНАГИ ЗАЛАГАМ НА ОТЛИЧНАТА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОДГОТОВКА И ЗАТОВА ЖЕЛАНИЕТО МИ Е ДА НАУЧА ЧЕЛЕН ОПИТ ОТ "ВЕТЕРАНИ".
- sinis
- Младши потребител
Тунджа, тъй като сте юрист и следва да се изразявате юридически точно, да взема да отбележа...
"Психическият тормоз" е точно толкова НЕсъставомерен колкото и "физическия тормоз". Защото аз не съм чувал да има престъпление какъвто и да е "тормоз". Съставомерни могат да бъдат деянията, в които "тормоза" се изявява.
И колкото е престъпление нанасянето на телесна повреда, елемент на "физическия тормоз", точно толкова е престъпление обидата, клеветата, или заканата по чл. 144, в които би могъл да се изразява "психическият тормоз". Така, че моля, не виждам защо считате единя начин на тормоз за съставомерен, другия за несъставомврен ?
Какво точно съветвате автора, да "помисли" за реторсия или да "измисли" такава ? Щото май, същият не е споменавал до сега да е понесъл някакви телесни повреди.
И... ех, ако можех що годе спокойно да приемам всичко написано до тук, то какво да кажа, ей за това:
Тунджа, ако ми дадеш библиографска справка с номер на страницата от дебелите книги, където си го прочел ей това горе, написано по този начин и употребено в смисъла който ти влагаш, аз лично ще си скъсам пагоните и ще направя кръгом въху тях !!!
tundja написа:съставомерен е само "физическият тормоз", както Вие го описвате " психическият "такъв не представлява съставомерно деяние по чл. 131 НК
"Психическият тормоз" е точно толкова НЕсъставомерен колкото и "физическия тормоз". Защото аз не съм чувал да има престъпление какъвто и да е "тормоз". Съставомерни могат да бъдат деянията, в които "тормоза" се изявява.
И колкото е престъпление нанасянето на телесна повреда, елемент на "физическия тормоз", точно толкова е престъпление обидата, клеветата, или заканата по чл. 144, в които би могъл да се изразява "психическият тормоз". Така, че моля, не виждам защо считате единя начин на тормоз за съставомерен, другия за несъставомврен ?
Много моля, обвинението няма задължение да установява и доказва времето до минута и секунда.tundja написа:1. Точното време и място на деянието, дата час и т.н.;
tundja написа:5. помислете за реторсия
Какво точно съветвате автора, да "помисли" за реторсия или да "измисли" такава ? Щото май, същият не е споменавал до сега да е понесъл някакви телесни повреди.
"Неговите" свидетели следва, да доказват, това което обективно са възприели, при това без да затаяват известни им факти. В противен случай носят наказателна отговорност.tundja написа:7. Вашите свидетели да доказват, че не е имало конфликт или е бил предизвикан подсъдимият.
И... ех, ако можех що годе спокойно да приемам всичко написано до тук, то какво да кажа, ей за това:
tundja написа:Истина право и справедливост са три различни неща-така поне пише в дебелите книги. Twisted Evil
Тунджа, ако ми дадеш библиографска справка с номер на страницата от дебелите книги, където си го прочел ей това горе, написано по този начин и употребено в смисъла който ти влагаш, аз лично ще си скъсам пагоните и ще направя кръгом въху тях !!!
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
- kursant_amvr
- Потребител
НЕ СЪМ ИМАЛ ИНЦИДЕНТ ИЛИ КОНФЛИКТ С ТЪЖИТЕЛЯТ, КОЙТО Е МОЯТА СЪПРУГА, КОЯТО МЕ НАПУСНА БЕЗПРИЧИННО /СПОРЕД МЕН/. ПОНЕЖЕ НЯМАТ КАКВО ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ЗА ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ В БРАКОРАЗВОДНОТО ДЕЛО, ПРОТОЧИЛО СЕ ВЕЧЕ СЕДЕМ МЕСЕЦА, СЕГА СИ СЪЧИНИХА НОВА САГА, КОЯТО НЕ КОРЕСПОНДИРА С ИСТИНАТА.
- sinis
- Младши потребител
В случай че се стигне до процес искайте съдът да назначи експертиза, защото тя е меродавна. Не съм професионалист, но изпаднах в подобна ситуация. За да се оттърве от последиците на едно провинение "потърпевшия" отиде да си вади разни медицински свидетелства от разни съдебни медици и понеже е лекар сещате се че хич не му е проблем да извади като фокусник каквото реши че му трябва. Само че тези медицински са все по негови твърдения. Свидетелите (всички) казват съвсем друго. Съдът обаче вярва повече на подобни "медицински" в които няма никакви доказателства - снимки и др. Изглежда смята че "абе все нещо ще да е вярно в тези медицински", нищо че за тях ищецът е платил, т.е не са съвсем обективни. А и "другата страна" не е присъствала на тях, така че лекарите са писали за каквото са им платили. Може би може да се разчита само на назначената от съда експертиза. Тя все пак се извършва по някакви правила. подписалите я лекари носят отговорност и се явяват в съда като вещи лица. Не е сигурно, но е някаква надежда все пак
Успех.....тъжна работа е нашият съд! Предпочита да осъди невинен околкото да се замисли.
Успех.....тъжна работа е нашият съд! Предпочита да осъди невинен околкото да се замисли.
- metachrom
- Младши потребител
[b]СКОРО БЯХ ПРИЗОВАН ОТ ДОЗНАТЕЛ ПО ДВЕ ПРЕПИСКИ СРЕЩУ МЕН ОТ СЪПРУГАТА МИ И ОТ ТЪЩАТА МИ, НО В КАЧЕСТВОТО НА СВИДЕТЕЛ ДА ДАМ ПОКАЗАНИЯ. СЛЕД СЕДЕМ МЕСЕЧНО СЪБИРАНЕ НА ДАННИ, ПРЕПИСКИТЕ СА ПРЕКРАТЕНИ КАТО НЕОСНОВАТЕЛНИ.
ОСТАНА ТРЕТАТА ПРЕПИСКА, ЗА КОЯТО НЕ СЪМ ИНФОРМИРАН ЗА КАКВО СЕ ОТНАСЯ, НЕ ЗНАМ ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ТЪЖИТЕЛЯ /СЪПРУГАТА/ И ЗА КОЙ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЕ ОТНАСЯТ[.
В НЕЙНАТА ИСКОВА МОЛБА ЗА РАЗВОД СЪПРУГАТА МИ ДЕКЛАРИРА ЗА СИСТЕМЕН ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПЕТ ГОДИНИ, МАКАР ПРЕДИ ДА МЕ НАПУСНЕ ТЯ ДА НЕ Е ПОДАВАЛА НИТО ЕДНО ОПЛАКВАНЕ ДО ПОЛИЦИЯТА И ВЪПРЕКИ "СИСТЕМНИЯ ТОРМОЗ" В ПЕРИОД НА ЕДНА ГОДИНА ДА ПРАВЕХМЕ ОПИТИ ДА ИМАМЕ ВТОРО ДЕТЕ, НО И ДВАТА ПЪТИ СЕ СТИГНА ДО СПОНТАНЕН АБОРТ.
ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОВА КАКВО ТЯ СИ СЪЧИНЯВА.
ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ИМА КОЙ ДА И ВЯРВА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КОЙ ДА И ДАВА СЪВЕТИ КАК ДА НАДРОБЯВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА КАША.
ОТ ВСИЧКО ДОСЕГА ПЕЧЕЛЯТ САМО АДВОКАТИТЕ НИ.
ОСТАНА ТРЕТАТА ПРЕПИСКА, ЗА КОЯТО НЕ СЪМ ИНФОРМИРАН ЗА КАКВО СЕ ОТНАСЯ, НЕ ЗНАМ ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ТЪЖИТЕЛЯ /СЪПРУГАТА/ И ЗА КОЙ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЕ ОТНАСЯТ[.
В НЕЙНАТА ИСКОВА МОЛБА ЗА РАЗВОД СЪПРУГАТА МИ ДЕКЛАРИРА ЗА СИСТЕМЕН ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПЕТ ГОДИНИ, МАКАР ПРЕДИ ДА МЕ НАПУСНЕ ТЯ ДА НЕ Е ПОДАВАЛА НИТО ЕДНО ОПЛАКВАНЕ ДО ПОЛИЦИЯТА И ВЪПРЕКИ "СИСТЕМНИЯ ТОРМОЗ" В ПЕРИОД НА ЕДНА ГОДИНА ДА ПРАВЕХМЕ ОПИТИ ДА ИМАМЕ ВТОРО ДЕТЕ, НО И ДВАТА ПЪТИ СЕ СТИГНА ДО СПОНТАНЕН АБОРТ.
ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОВА КАКВО ТЯ СИ СЪЧИНЯВА.
ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ИМА КОЙ ДА И ВЯРВА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КОЙ ДА И ДАВА СЪВЕТИ КАК ДА НАДРОБЯВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА КАША.
ОТ ВСИЧКО ДОСЕГА ПЕЧЕЛЯТ САМО АДВОКАТИТЕ НИ.
- sinis
- Младши потребител
А и дознател призовава като свидетел по образувано досъдебно производство, а не по преписка.....
А и това, че преди не е подавала жалби, не значи, че не може в един момент да й дойде до гуша и да подаде....
А и това, че преди не е подавала жалби, не значи, че не може в един момент да й дойде до гуша и да подаде....
- Gabi1
- Потребител
ОТНОСНО МНЕНИЕТО НА ГАБИЛ:
НЕ СЪМ ЮРИСТ, АЗ СЪМ МАШИНЕН ИНЖЕНЕР, С РЕДИЦА КВАЛИФИКАЦИИ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИИ.
ДЕЙНОСТИТЕ КОИТО РАЗВИВАМ СА СВЪРЗАНИ С ПОСТОЯННИ КОНТАКТИ С РАЗЛИЧНИ ХОРА.
ПОЗНАВАТ МЕ МНОГО ГРАЖДАНИ, НЯКОИ ОТ КОИТО ОТ МОМЕНТА НА РАЖДАНЕТО МИ ИМАТ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО.
АКО ВИЕ РАЗСЪЖДАВАТЕ СПРЯМО ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ, ПРОБЛЕМЪТ Е В ДОМАШНОТО ВИ ВЪЗПИТАНИЕ.
НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВЪОБЩЕ УПРАЖНЯВАТЕ ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД, ИЛИ САМО СЕ ОПИТВАТЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ.
РАЗУМНИЯ ЧОВЕК МИСЛИ СПРЯМО НАТРУПАНИТЕ ОПИТ, ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ.
НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ ИМАТЕ НАТРУПАНИ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ СЕМЕЙНИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ, НО ЗА МОЯ РАДОСТ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО ПРЯКО СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ /КЛЮК...АРКИ/.
ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ВРЪЗКАТА НИ СЪС БЪДЕЩАТА МИ СЪПРУГА, И ОБЯСНИХ, ЧЕ НА ТОЗИ СВЯТ ИМА МНОГО МЪЖЕ И МНОГО ЖЕНИ. И ЧЕ АКО НЯКОЙ ОТ НАС РЕШИ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МУ Е ПРИЯТНО ДА СМЕ ЗАЕДНО, ДА СИ ГО КАЖЕ ОТКРОВЕННО И КАТО ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ДОБРО.
В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА, ПРЕДИ СЪПРУГАТА МИ СЪМ ИМАЛ ВРЪЗКИ С ДРУГИ ЖЕНИ - КРАСИВИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, УМНИ, ХИТРИ И Т.Н., НЯКОИ ОТ КОИТО ИМАХА ЖЕЛАНИЕ ДА СКЛЮЧАТ БРАК С МЕН, НО ВСЕОЩЕ НЕ БЯХ ГОТОВ ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ДА ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОСНОВНАТА ЕДИНИЦА НА ОБЩЕСТВОТО - СЕМЕЙСТВОТО.
ЧЕСТО ПЪТИ ПО УЛИЦИТЕ СЕ ЗАСИЧАМ С "ПРЕДИШНИТЕ МИ ВРЪЗКИ", И КАТО СЕ ВИДИМ СЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ, РАЗГОВАРЯМЕ, ПИЕМ КАФЕ, НЯКОИ ОТ ТЯХ ВЕЧЕ СА СЕМЕЙНИ С ДЕЦА, НО С НИТО ЕДНА НИТО НЕ СЪМ СЕ КАРАЛ, ОЩЕ ПО-МАЛКО САМОРАЗПРАВЯЛ.
МОГА ЛИ ДА НАКАРАМ НАСИЛА ЖЕНА ДА ЖИВЕЕ С МЕН, СЛЕД КАТО ТЯ МОЖЕ ВМЕСТО ЗАХАР, ДА МИ СИПЕ МИШЕМОРКА В КАФЕТО.
НЕ СЪМ ЮРИСТ, АЗ СЪМ МАШИНЕН ИНЖЕНЕР, С РЕДИЦА КВАЛИФИКАЦИИ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИИ.
ДЕЙНОСТИТЕ КОИТО РАЗВИВАМ СА СВЪРЗАНИ С ПОСТОЯННИ КОНТАКТИ С РАЗЛИЧНИ ХОРА.
ПОЗНАВАТ МЕ МНОГО ГРАЖДАНИ, НЯКОИ ОТ КОИТО ОТ МОМЕНТА НА РАЖДАНЕТО МИ ИМАТ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО.
АКО ВИЕ РАЗСЪЖДАВАТЕ СПРЯМО ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ, ПРОБЛЕМЪТ Е В ДОМАШНОТО ВИ ВЪЗПИТАНИЕ.
НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВЪОБЩЕ УПРАЖНЯВАТЕ ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД, ИЛИ САМО СЕ ОПИТВАТЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ.
РАЗУМНИЯ ЧОВЕК МИСЛИ СПРЯМО НАТРУПАНИТЕ ОПИТ, ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ.
НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ ИМАТЕ НАТРУПАНИ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ СЕМЕЙНИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ, НО ЗА МОЯ РАДОСТ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО ПРЯКО СА СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ /КЛЮК...АРКИ/.
ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ВРЪЗКАТА НИ СЪС БЪДЕЩАТА МИ СЪПРУГА, И ОБЯСНИХ, ЧЕ НА ТОЗИ СВЯТ ИМА МНОГО МЪЖЕ И МНОГО ЖЕНИ. И ЧЕ АКО НЯКОЙ ОТ НАС РЕШИ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МУ Е ПРИЯТНО ДА СМЕ ЗАЕДНО, ДА СИ ГО КАЖЕ ОТКРОВЕННО И КАТО ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ДОБРО.
В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА, ПРЕДИ СЪПРУГАТА МИ СЪМ ИМАЛ ВРЪЗКИ С ДРУГИ ЖЕНИ - КРАСИВИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, УМНИ, ХИТРИ И Т.Н., НЯКОИ ОТ КОИТО ИМАХА ЖЕЛАНИЕ ДА СКЛЮЧАТ БРАК С МЕН, НО ВСЕОЩЕ НЕ БЯХ ГОТОВ ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ДА ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОСНОВНАТА ЕДИНИЦА НА ОБЩЕСТВОТО - СЕМЕЙСТВОТО.
ЧЕСТО ПЪТИ ПО УЛИЦИТЕ СЕ ЗАСИЧАМ С "ПРЕДИШНИТЕ МИ ВРЪЗКИ", И КАТО СЕ ВИДИМ СЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ, РАЗГОВАРЯМЕ, ПИЕМ КАФЕ, НЯКОИ ОТ ТЯХ ВЕЧЕ СА СЕМЕЙНИ С ДЕЦА, НО С НИТО ЕДНА НИТО НЕ СЪМ СЕ КАРАЛ, ОЩЕ ПО-МАЛКО САМОРАЗПРАВЯЛ.
МОГА ЛИ ДА НАКАРАМ НАСИЛА ЖЕНА ДА ЖИВЕЕ С МЕН, СЛЕД КАТО ТЯ МОЖЕ ВМЕСТО ЗАХАР, ДА МИ СИПЕ МИШЕМОРКА В КАФЕТО.
- sinis
- Младши потребител
Скъпи Клавдивс,
честно казано не знаех за тази закономерност, за което много се извинявам.
Пиша с главни букви, понеже след близо 12 часа управление на автомобил предимно в градски условия, очите ми се изморяват, и за да не си напрягам зрението пишех така, но вече ще се поправя.
Всеки подлежи на доусъвършенстване, стига да умее бързо да се адаптира.
честно казано не знаех за тази закономерност, за което много се извинявам.
Пиша с главни букви, понеже след близо 12 часа управление на автомобил предимно в градски условия, очите ми се изморяват, и за да не си напрягам зрението пишех така, но вече ще се поправя.
Всеки подлежи на доусъвършенстване, стига да умее бързо да се адаптира.
- sinis
- Младши потребител
40 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|