начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

психотест при наказание пробация

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

психотест при наказание пробация

Мнениеот nina12 » 13 Авг 2008, 10:28

Може ли да ми дадете информация за следното:
Мой близък е хванат с алкохол 1,6 промила и му е отнета книжката.Присъдата му е условна и сега за да му върнат книжката,трябва да мине на психотест.Имаше възможност да изберем пробация и въпроса ми е дали и тогава щеше да има психотест.Наказанието е по чл.343 т.Г.
nina12
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 13 Авг 2008, 11:25

Без значение дали наложеното наказание за престъплението по чл.343б е отложено по реда на чл. 66 или са наложени мерки за контрол и въздействие- приложи ли се чл. 343г/ кумулативно се налага и това/- след като изтече определеният по 343г срок на лишаване от правоуправление на МПС, водачите следва да се явят на психо- тест.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 17 Авг 2008, 21:01

На една моя колежка приятелят й беше възмутен от психотеста...имало въпрос "ако влакът гори и се движи с 50 км/ч., ще скочите ли?" И той отговорил "да" - грешен отговор :lol: Скъсаха го.
не съм сигурен дали точно така беше формулиран въпросът
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Наказателно право