- Дата и час: 04 Дек 2024, 02:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
КАТ
Здравейте, миналата вечер сме спряли с колата и чоплим семки в колата, която работи за да слушаме музика. Изведнъж от патрулка по-надолу по пътя изкочиха 4-ма полицаи и започнаха да ми обясняват как ще ми пишат акт за това, че съм без колан. Казаха, че щом колата е запалена значи е в движение и трябва да съм с колан, което на мен ми звучи абсурдно. Като дойде КАТ първите се изнизаха веднага и оставиха колегите да пишат. Има ли смисъл да се занимавам да ходя да пиша по-пълно несъгласие, за да се отмени акта?
- pluveca
- Нов потребител
Re: КАТ
pluveca написа:Здравейте, миналата вечер сме спряли с колата и чоплим семки в колата, която работи за да слушаме музика. Изведнъж от патрулка по-надолу по пътя изкочиха 4-ма полицаи и започнаха да ми обясняват как ще ми пишат акт за това, че съм без колан. Казаха, че щом колата е запалена значи е в движение и трябва да съм с колан, което на мен ми звучи абсурдно. Като дойде КАТ първите се изнизаха веднага и оставиха колегите да пишат. Има ли смисъл да се занимавам да ходя да пиша по-пълно несъгласие, за да се отмени акта?
Задайте си въпросите на лични.Ще Ви помогна.
- advokat__nikolov
Добронамерен съвет към Рluveca- не се предоверявайте. Ще ви бъде само от полза, но едва ли ще ме разберете... правилно.
- Гост.
- Старши потребител
Ами като другите не искат да помагат, студентите ще помагат
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Безплатни юридически консултации по наказателни и административнонаказателни дела.На лични съобщения !
Чудех се, дали това не е вица за деня,но греша....това ще е виц за цял живот... дано Спамер Николов има солидна професионална застраховка....
-
palimsest - Активен потребител
advokat__nikolov написа:Безплатни юридически консултации по наказателни и административнонаказателни дела.На лични съобщения !
Чудех се, дали това не е вица за деня,но греша....това ще е виц за цял живот... дано Спамер Николов има солидна професионална застраховка....
Боже,какво говоря, коя застрахователна компания ще поиска да търпи пасивите от подобен буфосинхронист....
-
Колеги, моля да спрем- мисля, че вече прекаляваме.
Питащия бе предупреден.
Николов- наистина следва да внимаваш, все още, какви ги забъркваш. Нищо лично- само добронамерен съвет.
Питащия бе предупреден.
Николов- наистина следва да внимаваш, все още, какви ги забъркваш. Нищо лично- само добронамерен съвет.
- Гост.
- Старши потребител
advokat__nikolov написа:poli_g написа::roll: Колеги, моля да спрем- мисля, че вече прекаляваме.
Питащия бе предупреден.
Естествено, Поли !
....каза Пинокио,разтърка влажните очи...и сервилно се наведе за поклон...мислейки си, "......- ш`ъ видят те, като порасна к`ъв пън ша стана....."
-
Re: КАТ
advokat__nikolov написа:Задайте си въпросите на лични.Ще Ви помогна.
Правосъдното и Министерството на здравеопазването,както и образователното такова „предупреждават” на пазара е изпуснат недовършен продукт на родното висше образование,подвизаващ се под търговската марка Аз не съм адвокат.Аз съм ®Адвокат Николов® Адвокатска къща "Пламен Николов & съдружници".
Употребата на този недовършен продукт е равносилна на потребата на този по-долу:
-
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|