начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

обида

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обида

Мнениеот raza68 » 21 Ное 2008, 20:17

Дайте ми съвет дали да се обърна към адвокат или съм бита карта.
Ситуацията е следната. Днес настъпах яко мъжкото его на калега, като му казах в очите истината - мирише на чесън. Той извади чесъна от джоба и каза, че го предпазва от вещици и змии. Но с друг солега решили и още нещо. Стрили чесъна в лист и го сложили в моя папка. Трети колега ми показа листа с чесъна. Пуснах листа в коша за боклук. Взех коша и тръгнах да го изхвърям в тоалетната. Тримата умници бяха много въодушивени при което аз изсипах листа от коша върху главата на единия и отидох на мивката. Той дойде и започна грубо да ме блъска. Отместих се и се прибрах в стаята. Дойде след мен и в присъствието на 5 човека започна да сипе ругатни и глупости. Най-често повтаряните думи бяха - ........., селенка. Излезнах от стаята без да отговарям на ругатните. В това време втория ме вижда и отново същиге думи и тряскане на врата. Добре, че реакциите са ми бързи, иначе да бях вече на зъболекар.
Двамата "юнаци" буквално бяха като песо отгоре ми - със слова, заплахи..
Какво да направя - да потърся ли и евентуално ще има ли ефект - адвокатска защита. Моля, за съвет. Четох, чи обидите не се котират много-много. Е, и аз му тръснах хартията на главата. Тя си е негова, чесъна в нея - също.
raza68
Младши потребител

Re: обида

Мнениеот lexy21 » 21 Ное 2008, 22:51

:D :D :D Това сериозно ли е??? Странна ... колегиална... среда :?:
Не знам какво разбирате под "адвокатска защита", но, ако искате да съдите някого за обида - да ще Ви трябва адвокат. И кой Ви каза, че тези дела "не вървят много-много"?
Аватар
lexy21
Активен потребител

Re: обида

Мнениеот kalahan2008 » 21 Ное 2008, 22:54

:lol: :lol: Това звучи като виц :lol:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Наказателно право