Здравейте,
моля да ме извините, ако темата ми не е за тук ... имам нужда от съвет, на кратко, концесионер съм на микро язовир в село, което е част от малка община. Проблеми от страна на жителите на селото колкото искаш, но това вече прекрачи всякакви граници ... в петък разбрах, че рибата в язовира е отровена и причината за това е, че някой е мил нящо в селаката чешма от която се захранва язовира. С кмета сме водили хиляди разговори да ограничи тези действия на жителите, но без никакъв резултат. На чешмата е написано, че прането е забранено, но явно без никакъв ефект.
Та въпросът ми е имам ли право да пусна жалда до кмета на общината (тя е и собственик на язовира) срещу бездействието на кмета на селото? Не търся някакъв огромен ефект, но все пак мисля, че този път не трябва да мълча, а да си търся правата.
Предварително благодаря!
- Дата и час: 05 Дек 2024, 00:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
рибата в язовира е отровена - жалба срещу кмет?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: рибата в язовира е отровена - жалба срещу кмет?
От 90 видяли темата никой ли не може да изкаже мнение ?!?!?!
- al_todorov
- Нов потребител
Re: рибата в язовира е отровена - жалба срещу кмет?
Имате право на иск - за нарушаване на правата Ви, но е трудно да се окачестви - да се квалифицира един вид.
От една страна - имате право на иск - ако са нарушени правата Ви като граничещ имот (разгледано като обща тръбопровдна тръба).
Според мен - искайте отделна канализация - ако трябва я платете Вие (Вашата фирма), но го направете.
Ако Ви се съди - съдете се. Ако не Ви се съди - платете.
Пари на пари тежат.
Лека ваканция.
От една страна - имате право на иск - ако са нарушени правата Ви като граничещ имот (разгледано като обща тръбопровдна тръба).
Според мен - искайте отделна канализация - ако трябва я платете Вие (Вашата фирма), но го направете.
Ако Ви се съди - съдете се. Ако не Ви се съди - платете.
Пари на пари тежат.
Лека ваканция.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|