начало

Край на чакането: България е в Шенген и по суша от 1 януари Край на чакането: България е в Шенген и по суша от 1 януари

Катаджиите плащат ли на шефовете си ...

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Катаджиите плащат ли на шефовете си ...

Мнениеот namakak » 01 Сеп 2009, 21:13

...за удобно работно място????
Детето е млада госпожица и кара колело с един волейболист.На среща с него за обиколка на градчето ни е трябвало да премине през пешеходна пътека ,където на първа и единствена линия/поради паркирали коли на първото платно/шофьорът е спрял,детето да премине безпрепятствено/,но на трамвайната линия ,като второ платно преминава мерцедес с бясна скорост..На ъгъла е имало катаджии..Не са го спряли.
Въпросът ми е,тия зелени желетки какво правят там и не си вършат работата,плаща ли се на прекия им началник,та защото не ги е пратил преди Калотино,те не работят?!
Възмутен съм,Трябва чистка и подбор на селянията настанила се за шефове в МВР И КАТ.
Какво трябва да се промени още в тая система,за имаме спокойствие,за да станем европейци питам АЗ???Дали тоя въпросен мерцедес няма да сгази утре детето на някой такъв шев от КАТ???Бе тия хора деца нямат ли????
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Наказателно право