начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Тормоз от бивш съдружник

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тормоз от бивш съдружник

Мнениеот kollin » 06 Дек 2009, 11:41

Здравейте, обнадеждена съм, че от вашия сайт ще получа насоки за предприемане на необходимите действия по проблема. А той е следния: преследва ме бивш съдружник, не за пари, защото този проблечм е изчестен, а за връщане към съвместна работа. Нямам такова намерение, а вече присъствието му в живота ми е непоносимо. Нахълтва в новото ми работно място, причаква ме пред дома ми, следи ме. За да омекотя положението се принудух да се виждам с него два-три пъти в седмицата, но вече стана непоносимо. Съвместната ни дейност е приключили от доста време, а господина се чувства самотен и отхвърлен и според него аз съм длъжна да понасям тормоза му, заради отправени безпочвени заплахи и зачестилите напоследък прояви на физическо насилие.
Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите към мерките, които трябва да взема и има ли въобще надежда за излизане от тази глупава ситуация. Предварително благодаря.
kollin
Нов потребител

Re: Тормоз от бивш съдружник

Мнениеот georgiev_sfbg » 06 Дек 2009, 16:32

kollin написа:Здравейте, обнадеждена съм, че от вашия сайт ще получа насоки за предприемане на необходимите действия по проблема. А той е следния: преследва ме бивш съдружник, не за пари, защото този проблечм е изчестен, а за връщане към съвместна работа. Нямам такова намерение, а вече присъствието му в живота ми е непоносимо. Нахълтва в новото ми работно място, причаква ме пред дома ми, следи ме. За да омекотя положението се принудух да се виждам с него два-три пъти в седмицата, но вече стана непоносимо. Съвместната ни дейност е приключили от доста време, а господина се чувства самотен и отхвърлен и според него аз съм длъжна да понасям тормоза му, заради отправени безпочвени заплахи и зачестилите напоследък прояви на физическо насилие.
Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите към мерките, които трябва да взема и има ли въобще надежда за излизане от тази глупава ситуация. Предварително благодаря.

Подайте Жалба до РПУ, с копие до РП!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право