начало

На 15 май изтича срокът за подаване на имуществените декларации на магистратите На 15 май изтича срокът за подаване на имуществените декларации на магистратите

Платен отпуск за обучение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Платен отпуск за обучение

Мнениеот ddd_dd » 09 Сеп 2008, 13:45

Всяка учебна година ли е необходимо да получавам разрешение от работодателя за ползване на платен отпуск по чл.169 от КТ? За разработване на дипломна работа отново ли е необходимо разрешението му за ползване на 30 дни платен отпуск?
ddd_dd
Нов потребител

Мнениеот ddd_dd » 09 Сеп 2008, 14:54

Моля, да ми дадете някаква информация, защото след като веднъж ми беше разрешен платен отпуск за обучение и съм ползвала полагащите ми се 25 дни на учебна година, също така и част от отпуската за разработка на дипломна работа ми бе отказано да ползвам остатъка от тези 30 дни, които се полагат по чл.169 от КТ, ал.3.
ddd_dd
Нов потребител

Назад към Трудово право