- Дата и час: 23 Ное 2024, 21:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
неправда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
неправда
Работя в една фирма за автобусни превози,преди няколко месеца бях спрян за проверка в Разград от служители на ДАИ,освен че ме спряха не по регламента /сьс стоп палка /,а ми сякоха пьтя с колата при което застрашиха живота на моите пьтници,през цялото време се дьржаха крайно арогантно.Но моите мьки не свьршиха с това,оказа се,че липсва едно копие на лиценза,за което ми бе саставен акт,като ми се обясни ,че мога да го представя в Русенското ДАИ или да го изпратя по фах. и глобата била около 30лв.Аз разбира се още на другия ден отидох в ДАИ Русе зада представя нужния документ,но от там ми казаха ,че трябва да го занеса в ДАИ - Разград или да им го изпратя по факс.Разбира се реших да го пусна по факса тьй като сьм всеки ден на работа и нямам вьзможност да отсьствам .И така пуснах факса и се свьрзах по телефона сьс служителя в ДАИ -Разград зада се уверя ,че е получен,от там ме увериха ,че е получен ,и аз си отдьхнах,но каква беше изненадата ми когато получих Наказат.постановление,и там видях ,че ми налагат глоба в размер на 300лв .Реших веднага да обжалвам,само че трябвало да го направя в Разград,защо са такива калпави законите как да ходя за щяло и нещяло до там защо да не може тук в ДАИ-то да го направя,нима сме толкова богати,че да си правим такива разходки,и то сьвсем несправедливо,защото за моето нарушение според закона се налага глоба от: цитат"чл.93т2 от глава осма/Водач,който извьршва превоз,и не представи в момента лиценза се наказва с глоба до 50лв.
- Валентин Ламбев
Re: неправда
Според ЗАНН /Закон за административните нарушения и наказания/ наказателното постановление се издава от органа, в чийто район е извършено нарушението и се обжалва пред съответния районен съд, т. е Районен съд - Разград.
-
scribtor - Потребител
Re: неправда
За съжаление така е. Нали сме страната на мечтите.
- markonii
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|