начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

делба на земеделска земя и гора

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

делба на земеделска земя и гора

Мнениеот darib_dani » 21 Ное 2015, 08:32

Здравейте,
Може ли да ми се отговори на следния въпрос.
Прадядо ми е собственик на земеделска земя и гора.Почива 1976 г.Баба почива 1986 г.Дядо ми и майка ми почиват 1991 г. преди възстановяването на земите 1995 г.Майка ми е внучка на прадядо.Втози случай баща ми има ли право на дял от земята и гората след като майка ми е починала преди възстановяване на земите, или само аз и сестра ми имаме право на нейния дял.
Задавам този въпрос защото в удостоверението за наследници издадено 1995 г. сме посочени само аз и сестра ми, а сега като започнахме делбата с родните в новото удостоверение за наследници фигурира и баща ми.
Предварително благодаря.
darib_dani
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба