![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Интересно ми е какво е вашето (юридическо
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
votpuska написа:Мерси. Делба разбира се няма как да стане, знаете условията - два входа, две бани.. Това си е нормален ап.
votpuska написа: Смятам да поканя "гости" обаче - 7-8 мигранти (легални, пуснати на външен адрес)С регистрация, чиста работа.
votpuska написа:ЧСИ предлага 1/2 от апетитен тристаен (подразбира се - на атрактивна цена). Разбира се, семейството продължава да го обитава, спейки на ухо, че няма да се намери мераклия.Аз обаче имам инвестиционни намерения и смятам да "излъжа" надеждите им. Като след като купя половината ще поискам незабавно въвод. Не че имам намерение да се бутаме пред кухненската мивка и да делим дивана пред ТВ-то.
![]()
Смятам да поканя "гости" обаче - 7-8 мигранти (легални, пуснати на външен адрес)
С регистрация, чиста работа.
Интересно ми е какво е вашето (юридическо![]()
![]()
) мнение, какъв развой на авантюрата да очакваме?
votpuska написа:Мерси. Делба разбира се няма как да стане, знаете условията - два входа, две бани.. Това си е нормален ап.
Melly написа:votpuska написа:Мерси. Делба разбира се няма как да стане, знаете условията - два входа, две бани.. Това си е нормален ап.
Що да няма как? Отново имотът се изнася на ПП и ...![]()
astika написа:щом имаш инвестционни намерения, говори с хората и след като откупиш едната втора, им я прехвърли срещу ипотека на целия имот в твоя полза.
Предимства: ще имаш цял имот за обезпечение на цената на 1/2
А......хорицата щом са стигнали до тук, в някой слънчев ден ще го закъсат и с вноските към теб, а ако (дано са живи и здрави) се разплатят с теб - пак ще си на плюс.
Няма да се занимаваш с мигранти и най-вече няма да стресираш хората, които ще са най-потърпевши от твоето желание да добараш "апетитен имот"
ivanov_p написа:Егати глупостите! Въвод не може да стане.
teogeo написа:votpuska написа:Мерси. Делба разбира се няма как да стане, знаете условията - два входа, две бани.. Това си е нормален ап.
нека да позная. Ти си милицай...
teogeo написа:votpuska, познах те аз, че си айн-цвайн-милицайн. По простотията и наглостта ви надушвам безпогрешно. Ако искаш даже ме тествай - нареди ми в една редица няколко души и пъхни вътре един такъв тулуп. Ще го разпозная от раз.
Назад към Съсобственост и делба
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта