начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Казус, Покупко-продажба на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус, Покупко-продажба на имот

Мнениеот ggeorgiev12345 » 24 Сеп 2015, 12:50

Здравейте, имам следния въпрос, за съжаление съм безработен и нямам възможност за адвокат, затова питам тук, та към въпроса:
Баща ми почина 2009г, апартамент наследяваме аз, сестра ми и майка ми. Сестра ми е придобила и дела на майка ми през 2010, разбира се, без мое знание. Майка ми почина през 2012 и сега сестра ми иска да ме изгони от апартамента, защото аз имам 1/6 дял само.
Въпросът ми е има ли начин да оспорвам тази покупко-продажба и то най-вече, че на придобитите от майка ми пари за нея, би трябвало пак аз да имам 1/2 дял като нейн наследник.
Благодаря предварително.
ggeorgiev12345
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба